На днешния 25 септември рожден ден празнува Футболист №1 на

...
На днешния 25 септември рожден ден празнува Футболист №1 на
Коментари Харесай

Митко Илиев на 32! Локо и БФС го поздравиха

На днешния 25 септември рожден ден чества Футболист №1 на България за 2019 година! Превърнал се в една от легендите на, той имаше достойнството да вдигне като капитан на " черно-белите " цели 3 трофея в границите на година и половина, а със себераздаването и отиграванията си на терена завоюва сърцата на дребни и огромни.

" Желаем му здраве, благополучие, спортно дългоденствие и още доста вдигнати Купи и европейски триумфи с Локомотив!

Честит рожден ден, Капитане! ", написаха " смърфовете " във Фейсбук.

" Днес 32 години навършва Футболист номер едно на България за 2019-а година Димитър Илиев. Националът е роден на 25 септември 1988 година, а първите си стъпки във футбола прави в, където изиграва 80 мача и бележи 15 гола сред 2004-а и 2009-а. Следва трансфер в ЦСКА, където Илиев не съумява да се наложи и записва единствено пет дуела, като в това време е отдаван чартърен на и. През сезон 2011/12 играе за, а сред 2012-а и 2014-а облича екипа на. В идващите четири години се подвизава в полския шампионат - първо във, където изиграва 90 мача и вкарва 11 гола, след това и вв Подбескидже. През 2018-а се завръща в родния Локомотив (Пловдив) и се трансформира в истински водач на състава, като за две акции отбелязва цели 30 попадения въвв всички шампионати, печелейки две Купи на България и една Суперкупа на страната.

Илиев дебютира за националния тим в контролата с Беларус през февруари тази година, а първият му формален мач е при гостуването на Уелс от шампионата Лига на нациите.

Българският футболен съюз честити празника на Димитър Илиевв и му желае здраве, шанс и още доста триумфи! ", пък бе пожеланието на БФС към Илиев.

efbet Лига 6 кръг, неделя 20 септември  Етър 1:3краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР