На днешния 15-ти февруари учениците от ЕГ Проф. д-р Асен

...
На днешния 15-ти февруари учениците от ЕГ Проф. д-р Асен
Коментари Харесай

Езиковата почете патрона си и награди отлиниците

На днешния 15-ти февруари учениците от ЕГ " Проф. доктор Асен Златаров " уважиха 134-тата годишнина от рождението на патрона си. Церемонията се състоя в началото в 10:45 пред театъра. Там бяха поднесени венци пред паметника на видния деятел, а своите почести сервира и кметът на Хасково Добри Беливанов. Заместник регионалният шеф на Хасково доктор Стефка Здравкова също бе посетител на тържеството.

В 11 часа пък церемонията се придвижи в театъра. Наградени бяха възпитаници, постигнали високи академечни достижения в разнообразни области на науката.

Със званието Ученик на годината беше удостоена деветокласничката Тереза Симеонова. Тя не пропусна да благодари за това на учителката си по британски език Красимира Кънева.

Наградени бяха още Калоян Пецов за високи университетски достижения и Йоана Георгиева. Тя неотдавна зае призово място в преводаческо съревнование по немски език.

За изключително високи резултати на изпита за британска езикова тапия Кембридж и възпитаници от 12 клас получиха своите оценки. Сред наградените бяха Яница Николова, Никола Делчев, Антон Георгиев и Ема Радева. Последната пък е постигнала цялостен брой точки на изпита.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР