На днешния 14 август своя рожден ден празнува американската актриса

...
На днешния 14 август своя рожден ден празнува американската актриса
Коментари Харесай

Олицетворение на женствеността: Холи Бери на 52!

На днешния 14 август своя рожден ден чества американската актриса Холи Бери. Тя е родена в Кливланд, Охайо, през 1966 година
Най-известните филми, в които взе участие, са поредицата "Х-мен ", "Балът на чудовищата ", "Парола: Риба меч ", "Жената котка ", "Облакът Атлас ".

Истинското й име е Мария Холи Бери, само че през 1971 година го трансформира на Холи Мария Бери. Участвала е в няколко състезанието за хубост, а през 1986 година е първа подгласничка на Мис Съединени американски щати. Тогава споделила в изявление, че желае да стане или актриса, или журналистка.

Дъщеря е на някогашния болничен санитар от африкански генезис Джеръм Бери и на бялата Джудит Бери. Има и по-голяма сестра – Хайди.

 Getty/Guliver

Холи има четири брака зад тила си, като последният е с френския артист Оливие Мартинес . Има осиновена щерка - Индия. През 2008 година ражда щерка си Нала, а през 2013 година сина си Масео.

Холи не стопира да ни радва освен с гения си, само че и с прелестната си фигура. Тя не пропуща да качи своя провокативна фотография в обществените мрежи, с цел да подсети, че една жена може да се усеща красива и секси на всяка възраст!

Насладете се на Холи тук >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР