На днешната сесия на сръбското правителство беше прието предложението на

...
На днешната сесия на сръбското правителство беше прието предложението на
Коментари Харесай

Без тест за коронавирус и специално разрешение при влизане в Сърбия

На днешната сесия на сръбското държавно управление беше признато предлагането на спешния щаб за отваряне на граничните пунктове и свободно влизане на всички лица в Сърбия, без нужния коронавирусен тест и позволения на комисиите в сръбските посолства.
Според МИА, тестването по персонална поръчка ще коства 6 000 динара (51 евро) на територията на цяла Сърбия, а за студенти и малолетни то ще бъде гратис, заяви държавното управление.
На второто съвещание на сръбското държавно управление спешният щаб проучва актуалната епидемиологична обстановка и адаптирането на ограниченията към нея, след което на държавното управление беше предложено да стартира от петък, 22 май, влизане в Република Сърбия, без да е нужен негативен тест или особено позволение за локални и задгранични жители.
На всички лица, влизащи на територията на Република Сърбия, ще бъдат издадени здравни предизвестия, в които е посочено, че те влизат на територия, където вирусът към момента циркулира, и към момента са в действие ограничения за попречване на инфекцията.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 21 май
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР