На Дженифър Лопес ѝ трябваше само един тоалет, който да

...
На Дженифър Лопес ѝ трябваше само един тоалет, който да
Коментари Харесай

Дженифър Лопес е модна икона на 2019 година

На Дженифър Лопес ѝ трябваше единствено един тоалет, който да я издигне до статута на фешън икона. През 2000 година тя се появи с зелена рокля Versace на премиите " Грами ", с което съобщи, че не я е боязън да поема опасности във връзка с стила и си резервира място в историята.С времето Лопес продължи да екпериментира в фешън отношение - без значение дали обличаше блестящия гащеризон, с който се появи на турне, роклята Valentino, основана по модел на тоалет на Джаки Кенеди, с която Лопес се появи на Оскрите през 2003 година или ежедневните ѝ визии, с които неведнъж е запечатвана от папараците, тя постоянно е влизала в стилните рубрики.

Така че за някого надали е изненада, че тази година тя ще бъде отличена с наградата фешън икона на Съюза на американските фешън дизайнери (CFDA).

" Дженифър Лопес употребява облекла като метод да изрази убеденост и мощ ", декларира ръководителят на Съюза - Даян декор Фюрстенберг. Лопес върви по стъпките на Наоми Кембъл, Бионсе, Риана, Иман и Кейт Мос - всички те към този момент са печелили наградата.

Отличието идва в миг, в който Лопес освен възнамерява свтбата си с Алекс Родригес, само че и също по този начин се готви да стартира турнето си в Северна Америка.

" Стилът на Дженифър Лопес е самоуверен, решителен и постоянно запаметяващ се ", споделя Стивън Колб - президент и основен изпълнителен шеф на Съюза на американските фешън дизайнери. " Дизайнерите, в това число доста от нашите членове на CFDA, обичат да я обличат за сцената и за частни събития. "

Сред най-запомнящите се последни визии на Лопес са огледалната рокля на Том Форд, която тя носеше в премиите на " Оскар ", фрапантната розова рокля за висша мода на Giambattista Valli, която тя избра за премиерата на Second Act, и деним ботушите Versace, които носеше през лятото.

Очаква се Лопес да участва на церемонията на 3 юни в Бруклинския музей. Какъв тоалет ще избере е мъчно да се допусна, само че можем да сме сигурни, че ще бъде икона.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР