На дивашка сцена станаха свидетели жители на британската столица в

...
На дивашка сцена станаха свидетели жители на британската столица в
Коментари Харесай

Ужас в Лондон: Чернокож с огромен нож гони шофьор

На дивашка сцена станаха очевидци поданици на английската столица в Лондон. Камера на предното стъкло на автомобил снима по какъв начин мъж размахва голям нож, с който може да се заколи и глиган, оповестява „ Мирър “, представен от Блиц.

``
реклама
 
Инцидентът станал в южната част на английската столица. Автомобил се изпречва на пътя на велосипедист, който незабавно хвърля колелото и потегля да го гони. Синият автомобил не може да продължи напред поради паркиралите коли и този, от който се снимат фрагментите.
 
Възползвайки се от това, чернокожият колоездач настига колата, вади голям нож и стартира да го размахва пред стъклото на водач. Блъска с дръжката по вратата. Очевидно водачът е затворил добре прозорците и вратите и нападателният мъж не може да го доближи.
 
Нещата се трансформират трагично, когато още двама чернокожи се притичват на помощ на велосипедиста. Поне на пръв взор те слизат от намиращия се наоколо рейс и евентуално не познават мъжа с ножа.
 
Обграден от три страни, водачът ненадейно взема решение, че не е в сигурност. Той отваря вратата и хуква да бяга. Мъжът с ножа потегля след него.
 
От полицията оповестяват, че няма задържани по отношение на случая. Шофьорът на синия „ Фолксваген “ по-късно се е върнал на мястото, само че нападателят с ножа бил липсващ. Няма потърпевши. Велосипедистът се търси.

Видеото гледайте ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР