На децата им е най-интересно да са заедно и да

...
На децата им е най-интересно да са заедно и да
Коментари Харесай

Детски празник в Борисовата градина: Лято, не си отивай!

" На децата им е най-интересно да са дружно и да се забавляват. Напоследък бяха отделени поради пандемията от Ковид, тъй че през днешния ден им даваме опция да бъдем дружно на слънце, да се забавляваме и да създадем нови запознанства и контакти ".

 Снимка: БГНЕС

Това сподели в изявление за БГНЕС Йорданка Михайлова — Дани от " Създатели на завършения " във връзка проведения детски празник с игри, занимания и потребни нови познания в Борисовата градина.

" Днес сме в Борисова градина и чакаме всички родители и деца да се включат в нашето събитие, то е гратис, като може да се вземат участие в най-различни игри, които са много раздвижени ", съобщи Дани, която е един от уредниците на детския празник. Празникът е за деца на възраст сред 7 и 15 години, само че също по този начин и за по-големи. " Имаме действия и за по-големите възрасти ", показа Дани.

 Снимка: БГНЕС

Забавленията на празника включват разнообразни щафетни игри, пукотевица с лъкове и рицарска борба. " Има както по-стандартни игри, които са познати, по този начин и други, по-интересни модификации, тъй че в действителност предлагам сами да дойдете и на видите какво сме подготвили ", добави дамата.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР