На четене на философски книги и любовни наръчници се е

...
На четене на философски книги и любовни наръчници се е
Коментари Харесай

Лили чете любовни съвети

На четене на метафизичен книги и любовни наръчници се е отдала Лили Иванова. Покрай изолацията примата няма участия, само че пък има задоволително време да чете, научи HotArena.

Изпълнителката показа фотография с подарени книги, измежду които и „ Изкуството да обичаш ” на Ерих Фром. Големият мъдрец е класик и доста известен измежду всички, които се интересуват от метафизичните измерения на любовта във всичките й форми, написа „ Телеграф ”.

Друга книга, която Лили си е подготвила за четене е „ Аз съм българка „ на Петя Александрова. Сборникът съдържа истории за 40 забележителни българки от историята.

Освен селфи на книгите, Лили показа и своя фотография от предишното. На нея тя евентуално театралничи през 1972-ра година. За почитателите това е най-силния интервал на певицата, когато на процедура няма конкуренция в международен проект.

Тогаво излиза и албумът й „ Обичам те ”, в който са включени песни като именитата „ Ръцете ти ”, безконечната „ Ти сън ли си ” и доста други класики. Със сигурност подхождат на четивата на певицата сега...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР