На Червения площад в Москва започна голям концерт в чест

...
На Червения площад в Москва започна голям концерт в чест
Коментари Харесай

Путин: Русия създаде Украйна. Победата е наша

На Червения площад в Москва стартира огромен концерт в чест на оповестеното по-рано през днешния ден присъединение на четири украински територии към Русия. На сцената на концерта излезе и съветският президент Владимир Путин, предадоха международните организации.



Пред аудиторията той съобщи, че Русия е основала актуалната Украйна, като й е трансферирала свои територии, съобщи Ройтерс.



 

" Добре пристигнали вкъщи ", сподели след това Путин, обръщайки се към жителите на анексираните Донбас, Херсонска и Запорожка област, оповестява Франс прес. Според него тези области " са се върнали в историческата си татковина ".

" Победата ще бъде наша ", даде обещание още съветският президент, приветстван от хиляди собствен поддръжници, събрали се на площада и развяващи съветски флагове.

 

 

По-рано през днешния ден съветският президент направи историческо сключване на документите, с които публично четирите украински области Донецк, Луганск, Запорожие и Херсон стават част от Руската федерация. Церемонията се състоя в Георгиевската зала на Големия Кремълски замък.

Под документите подписи сложиха и ръководителят на ДНР Денис Пушилин, ръководителят на ЛНР Леонид Пасечник, ръководителят на Запорожка област Евгений Балицки, както и ръководителят на Херсонска област Владимир Салдо. Всички те са назначени от Москва.

На церемонията по подписването на договорите за анексирането Путин упрекна Запада, че подклажда враждебни дейности, които целят да трансфорат Русия в " колония ".

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР