На частна яхта в компанията на мистериозен мъж Мариана Векилска

...
На частна яхта в компанията на мистериозен мъж Мариана Векилска
Коментари Харесай

Мариана Векилска на яхта с любовник! СНИМКИ

На частна яхта в компанията на тайнствен мъж Мариана Векилска изкарва последния летен месец, видя HotArena.

Бившата водеща на „ Тази събота “ и „ Тази неделя “ от седмица обикаля екзотичните гръцки острови с катамаран, ръководен от новия заповедник на сърцето ѝ.

Сред спирките, на които влюбените гълъбчета отмаряха, са островите Лефкада, Корфу, Закинтос, Порос, Кеа, както и редица други дребни, само че не по-малко живописни градчета и селца. Този път обаче тв звездата не разкрива самоличността на придружителя си – решение, което взела, тъй като последните ѝ връзки се разпадали точно поради прекомерната гласност. След развода със брачна половинка ѝ Симеон Векилска бе спрягана с артиста Калин Врачански, както и със секссимвола на „ Бригада нов дом “ – занаятчия Караджов.

Любопитна детайлност е, че на морското странствуване с яхта Мариана е взела и сина си Момчил. По принцип момчето живее с нейния някогашен брачен партньор Симеон, с който се разделиха преди съвсем 3 години. Този път обаче радиоводещият се навил да пусне детето с майка му, тъй като откогато тя отпътувала да работи в Брюксел, го виждала рядко и единствено за по няколко дни.

Неотдавна Симеон направи шокиращи откровения за краха на брака си с Мариана, като призна, че детето задавало въпроси, на които му било мъчно да дава отговор. Изведнъж се наложило да бъде и майка, и татко, да балансира сред работата и дома, поради което отключил душевен проблеми и даже посещавал терапевт, с цел да се избави от паническите рецесии, които получавал. Векилска от дълго време е траяла по пътя си, до момента в който някогашният ѝ мъж споделя, че по никакъв начин не бил подготвен да отвори сърцето си за нова обич. Освен това се тормозил по какъв начин синът им щял да одобри друга жена, предават от Ретро.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР