На част от граничните пунктовете има интензивен трафик, сочи справка

...
На част от граничните пунктовете има интензивен трафик, сочи справка
Коментари Харесай

Интензивен трафик на част от граничните пунктове

На част от граничните пунктовете има натоварен трафик, сочи информация на " Гранична полиция ".

На границата с Румъния трафикът е натоварен за товарни коли на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) " Кардам ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Никопол " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Русе " на излаз от България. От тази нощ заради мощен вятър фериботната платформа, обслужваща Оряхово - Бекет, краткотрайно прекрати работа.

Преминаването в сектор от моста при Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “ се реализира в една лента заради ремонтни действия. Участъкът е сигнализиран краткотрайно с пътни знаци, придвижването се контролира.

На границата с Гърция трафикът е натоварен за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " на вход в страната. През граничните пунктове " Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

При границата със Сърбия трафикът е естествен на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт.

Продължаватстроително-монтажните действия на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина ". Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

На границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. А на границата с Турция трафикът е натоварен за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " на излаз от страната.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР