На CES 2022 LG Electronics (LG) ще представи оригиналната си

...
На CES 2022 LG Electronics (LG) ще представи оригиналната си
Коментари Харесай

Телевизорите LG Lifestyle предлагат уникални зрителски опции и ненадминато изживяване

На CES 2022 LG Electronics (LG) ще показа истинската си гама тв приемници Lifestyle, замислена и създадена за днешния насочен към дома метод на живот. Предлагайки оптималната еластичност, стилна пространствена интеграция и по-удобни способи за осъществяване на нещата, тв приемниците Lifestyle на LG могат да оказват помощ за превръщането на дома в офис, фитнес зала, изложба, работилница или развлекателен център, като в това време издигат декора и вършат ежедневния живот по-приятен.

Открояващите тази новаторска гама са LG Objet TV (модел 65Art90) и LG StanbyME (модел 27Art10), две нововъведения, които заобикалят стандартния дизайн на екрана, с цел да дават нова стойност и потребителско преживяване. Тези отличителни артикули са идеалните решения за днешните многофункционални домове, където работата, ученето, заниманието и почивката са част от ежедневния микс.

Наподобяващ платно, LG Objet TV се вписва безпроблемно във всяка стая със своя минималистичен жанр и фината приложимост на неутрални цветове, внасяйки незабавна изисканост и образна естетика във всяко вътрешно пространство. LG Objet TV се приспособява към другите потребности на потребителите единствено с натискане на бутон на LG Remote, като повдига или спуска покритието, както фенът реши. Спуснете капака, с цел да разкриете цялата повърхност на екрана за оптимално преживяване при гледане, или отчасти покрийте екрана, с цел да видите единствено определена селекция от функционалностите за метод на живот.

В режим на цялостен аспект, 65-инчовият OLED evo панел на LG Objet TV и усъвършенстваният процесор оферират зашеметяващо преживяване при гледане, което оживява със наличие от всеки род с ослепителен, прецизен израз на цветовете и извънреден контрастност. Наред с превъзходното качество на картината, първокласният тв приемник може да се похвали с 80W, 4.2-канална звукова система, която доставя тон като в киносалона, с цел да обезпечи цялостно потапяне на фена. Когато е надъхан на Line View, тв приемникът може да помогне на потребителите да останат на път през седмицата с дата и часовник, да се трансформира в комфортен аудио плейър в музикална конфигурация или да покаже сбирка от извънредно пространство и изображения на тематика природа, когато е надъхан на Галерия.

Сменяемото покритие, което отличава LG Objet TV от всеки различен тв приемник сега на пазара, е артикул на датския текстилен модернист, Kvadrat. Трите налични цвята - Kvadrat Beige, Kvadrat Redwood, Kvadrat Green - са деликатно подбрани за способността им да подхождат на необятна цветова палитра и да се съчетават с редица интериорни дизайни.

Инсталацията е толкоз елегантно опростена, колкото и дизайнът на самия Objet TV. Тънък, само че здрав, тв приемникът е планиран да бъде позициониран до стена под лек ъгъл до 5 градуса, тъкмо както изкуството се демонстрира в съвременна изложба. Кабелната рамка на тв приемника улеснява свързването на външни устройства като кабелна приставка или игрова подпора, като в същото време се резервират чистите, модерни линии. Телевизорът може даже да се инсталира наедно със стената за оптималната интеграция с виталното пространство. 2

Другата иновация в новата гама тв приемници Lifestyle на LG, LG StanbyME, е идеалният сателит за днешните привички за гледане на телевизия. Единственият по рода си център за развлечение с безжичен частен ефирен екран с вградена батерия, прикрепена към преносима стойка със скрити колела, която разрешава три часа гледане преди презареждане. LG StanbyME може елементарно да се реалокира от стая в стая за оптималната независимост на гледане, неговият 27-инчов екран с съвършен размер освен за филми, телевизионни излъчвания и поточно видео наличие, само че и за видеоразговори със фамилията и сътрудници, а също и гледане на онлайн лекции.

LG StanbyME предлага ненадминато улеснение и комфорт при гледане със своя ергономичен дизайн. Екранът може да се накланя и завърта, до момента в който е в хоризонтална и портретна ориентировка. Височината може да се контролира, което разрешава на фена да персонализира позицията съгласно сюжета на потребление, осигурявайки най-благоприятен комфорт при лежане в леглото, готвене в кухнята или излежаване на дивана в хола. Поточното предаване на наличие към LG StanbyME е елементарно с помощта на Mobile Screen Mirroring, който работи безпроблемно с най-новите смарт телефони с Android и iOS и NFC. Подвижната подложка разрешава на фена да сложи телефон върху LG StanbyME, с цел да сътвори бързо, несъмнено решение за видео диалози, онлайн класове и поточно наличие. Потребителите могат също да свържат своите преносими компютри или компютри към StanbyME посредством кабелна (USB, HDMI) или безжична връзка.

Интуитивните варианти за ръководство, в това число отдалечено допиране и различаване на жестове, обезпечават още по-голяма приложимост на LG StanbyME. Потребителският интерфейс, основан особено за този артикул, е друг от всеки ефирен потребителски интерфейс и е съгласуван с персоналното преживяване на фена. Подобно на своя брат Lifestyle TV, LG StanbyME има занижен, съвременен дизайн, който добавя огромно многообразие от декори. Със заден похлупак, облечен в текстурен плат и приключен в извънреден цвят Pure Beige, тв приемникът внася топло и естествено чувство във всяко пространство. Когато не се употребява като тв приемник, LG StanbyME може да Ви помогне да създадете въодушевление, като демонстрира красиви творби на изкуството, фотоси или календар с часовник.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР