На БСП им се привиждат разстрели, защото имат в гардероба

...
На БСП им се привиждат разстрели, защото имат в гардероба
Коментари Харесай

Джамбазки отсече: БСП да мълчат за Македония

На Българска социалистическа партия им се привиждат разстрели, тъй като имат в дрешника си скелетите на всеобщи изтезания и изтребване на почтени учители, търговци, свещеници, офицери, общественици, избити единствено тъй като са българи.

С тези думи еродепутатът Ангел Джамбазки отговори на рецензиите на Българска социалистическа партия и Велизар Енчев по отношение на изявлението му от преди няколко дни за Македония, политиката на България по отношение на нея и премиера Зоран Заев.

Джамбазки припомня, че Българска комунистическа партия има безспорна и потвърдена историческа виновност за националното изменничество, осъществено от нейните ръководители и функционери против българския народ, посредством така наречен " македонизация " на Пиринския край.

Емоционално и с наблягане Ангел Джамбазки показва, че не му са известни в международната история други сходни образци, когато една партия отхвърля част от личната си нация и предава непринудено изконна своя територия на непозната и враждебна страна.
" Не ми е известно в международната история да има друга партия, която да бие, мачка, изселва, затваря, избива личните си жители, част от личната си хилядолетна нация, с цел да ги накара да се самоопределят като други, като принадлежащи на някаква измислена нация... Това е изменничество. Това е позор. Това е срам ", декларира Джамбазки и показва още, че Българска социалистическа партия в никакъв случай не се е извинила за това наицонално изменничество.

Затова и съгласно Ангел Джамбазки никой от управлението на Българска социалистическа партия няма никакво морално право да задава въпроси по тематиката " Македония ", камо ли да подлага на критика или изисква държание.
" Защото тематиката " Македония " за нас, българите, е външнополитическа точно поради БКП/БСП и тяхната историческа виновност. Защото тяхната угриженост е лицемерна, подправена, лъжлива. Те следваха антибългарската, " македонистка " линия на Коминтерна, те сътрудничиха с гръцката и сръбската комунистически партии против България и българския народен интерес. "

Според евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация през днешния ден управлението на БКП/БСП прави безусловно същото - следва позорната анти-българска линия на Коминтерна по " македонския въпрос ". А главната цел е да се провали Договорът за добросъседство, подписан сред двете страни преди една година и да се скапват още веднъж връзките сред България и Македония.

" На управлението на Българска социалистическа партия е сложена задача, още веднъж от Коминтерна, да провали този контракт с всички сили и средства. Дежа вю. Вече забелязано, към този момент живяно ", разяснява евродепутатът, който вижда в рецензиите на Корнелия Нинова сложена извън задача, както и дейности на други сътрудници и провокатори, " негодници на Балканите, които извършват непознат неприятелски проект.

" Затова и реакцията на управлението на БСП/БКП е толкоз истерична, съгласно Ангел Джамбазки.

Той твърди, че никой не желае да разстрелва всички социалисти и никой няма да разстреля всички социалисти.

Джамбазки обаче проучва реакцията на социалистите като забавен инстикт, който се дължи на гузна съвест.
"... посочваш им историческата им виновност и те незабавно привиждат игрища, бесилки и всеобщи изтезания. Може би тъй като имат гузна съвест. Може би тъй като са гузни. Може би тъй като имат в дрешника си скелетите на всеобщи изтезания и изтребване на почтени учители, търговци, свещеници, офицери, общественици, избити единствено тъй като са българи. "

Затова и Джамбазки желае от управлението на БСП/БКП " да спрат да се крият, да излязат, да признаят историческата виновност на Българска комунистическа партия за " македонизацията " и да замълчат. "

Припомняме, в българското обещствено пространство се породи спор за връзките ни с Македония след думите на премиера Зоран Заев пред македонски медии, че Илинденско-Преображенското въстание е дело на македонци. Коментарът му пристигна откакто Заев и Борисов дружно уважиха събитието, а единствено преди дни Заев се добави, признавайки, че политиците бъркат.

В България обаче това беше и продължава да бъде мотив за замяна на политически реплики сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ главно. Корнелия Нинова упрекна Борисов в безучастие и го прикани да вземе отношение. Външният ни министър Екатерина Захариева разяснява тематиката. В нея се включи и президентът Румен Радев, който съобщи, че не е чул опрощение от страна на Зоран Заев.

Вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов отбрани Ангел Джамбазки през вчерашния ден. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР