На БСП им липсва премиерът Бойко Борисов. За пореден път

...
На БСП им липсва премиерът Бойко Борисов. За пореден път
Коментари Харесай

БСП очаква Борисов в НС на крака и със скандиране Оставка!

На Българска социалистическа партия им липсва министър председателят Бойко Борисов. За следващ път той не идвал в зала, съгласно Христо Проданов . Той изиска Цвета Караянчева да се обади на премиера и да го предложения, с цел да каже къде в неговата оставка.

Искането си левите направиха преди днешните диспути за промените в държавното управление. Депутатът Ченчев настоя даже ръководителят на Народното събрание да каже най-малко къде се намира премиера.

ГЕРБ пък нападнаха държания глава, че през вчерашния ден отново призовавал за разформироване на Народното събрание . Президентът поддържа противозаконни акции на гражданско непокорство, съобщи Даниела Дариткова. Тя уточни, че подбудителството към сходни дейности на Румен Радев също е закононарушение. За герберите президентът не уважавал Народно събрание . Оставка, оставка, скандираха социалистите. Държавният глава не насърчавал разговора. Дариткова подлага на критика, че не приел подадената от кабинета ръка, а систематично разделял обществото.

Левите още веднъж скандираха " Оставка ". Дариткова настоя Радев да съобщи претенциите си за президентска република . За нея той желал еднолична власт. Отново крясъци " Оставка " пристигнаха от ляво. Червените станаха и затропаха по банките. От ГЕРБ пък реагираха с аплаузи.

Георги Свиленски излезе и още веднъж изиска министър председателят да пристигна. Според него през днешния ден се предложила замяна на кабинета . Борисов още веднъж се изплашил, още веднъж се е скрил, допусна социалистът.

Герберите му дадоха отговор с крясъци " Оставка! ". И аз желая оставка, отговори им Свиленски. Той не желае да се употребява Томислав Дончев като министър председател или пък Дончев да бъде определен за министър-председател.

Българска социалистическа партия вика оставка, а на разум викат заплатка, това съобщи Юлиян Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация в отговор и настоя за ред в залата. За тях (левите, бел.ред.) заплатата е по-важна от оставката, посочи Ангелов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР