На брутална гледка станаха свидетели туристите в Слънчев бряг. Пиян

...
На брутална гледка станаха свидетели туристите в Слънчев бряг. Пиян
Коментари Харесай

Дъно! Пиян, гол турист броди по централната алея на Слънчака

На брутална панорама станаха очевидци туристите в Слънчев бряг. Пиян екскурзиант се съблече и потегли да обикаля улиците в най-големия ни морски курорт чисто гол, единствено по пантофи и перука, написа Флагман.

Той е видян нощес към 23:00 ч. да броди по централната алея на Слънчака, описват очевидци на скандалната преживелица, която за мнозина се е трансформирала в атракция. Очевидно мъжът изпил несигурно количество алкохол и скъсал синджира.


Докато за едните гледката беше атракция, други бяха втрещени

" Беше повече от гнусно! Този човек, явно доста пийнал или дрогиран, се разхождаше по алеята единствено по пантофи и викаше като анормален, пееше и песни. Най-ужасното беше, че имаше такива, които му се радваха. Само българите останахме възмутени. От ден дневно Слънчев бряг става все по-противно място за хората, които в миналото са го харесвали като курорт и са идвали тук да почиват. Чуждите туристи с потресаващите си изцепки трансфораха комплекса в бардак. Съвсем удариха дъното! А неприятния имидж на курорта не го сътворяваме ние, а самите те. Стада от пияни и полуголи деца-чужденци обикалят като бизони. Врещят, падат на земята, закачат се с хората, обикалят от механа на механа, с цел да изпият следващата чаша с на ниска цена алкохол. Време е да се постави завършек на това безсрамие! " , разяснява очевидец.

Случаят с голия екскурзиант надали ще е последната изцепка на чужденците в Слънчев бряг за този сезон. Те идват в Слънчев бряг точно с тази цел - да се забавляват като за последно, като че ли в страната няма правила и царува безпорядък.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР