На британците им беше даден наркотик, който предизвиква халюцинации. Британците

...
На британците им беше даден наркотик, който предизвиква халюцинации. Британците
Коментари Харесай

Паси: Британците са дрогирани и халюцинират за Брекзит

На британците им беше даден опиат, който провокира халюцинации. Британците халюцинират. Мислят си, че ще полетят. Но не могат. Има и трезви, само че те към този момент са потънали в плен на Брекзит. Това съобщи някогашният външен министър на страната Соломон Паси.

Брекзит и събитията във Англия от последните дни Паси дефинира като политически и стопански безпорядък, шекспирова трагикомедия.

" Трябва във Англия да си понесат политическата отговорност, само че, за жал, ще заплащат идващите генерации ", съобщи Паси.

Според някогашния първи посланик на страната Брекзит е дете на популизма. Паси пояснява, че хората към този момент не помнят аргументите, довели до Втората международна война (ВСВ). Средната дълготрайност на живота в Европа в днешни дни е към 70 години, а тъкмо толкоз минаха от ВСВ.

Няма хора, които помнят какво стана тогава, повода и тогава беше популизъм, безапелационен беше Паси и добави, че " всички ще плащаме цената, в случай че не се осъзнаем в точния момент ".

Паси сподели и че България би трябвало да стартира да се готви за Брекзит без договорка, тъй че да се подсигуряват правата на жителите ни на Острова и бизнеса. В Белгия към този момент се предприемали такива ограничения. Трябвало да се направи осведомителна акция.

Припомняме, на 15 януари, вторник, министър председателят на Англия Тереза Мей претърпя разгромна загуба на вота за съглашението за Брекзит. Загубата на Мей е най-голямата в демократичната история на Обединеното кралство.

Вчера, 16 януари, ръководеното от нея държавно управление обаче оцеля при вота на съмнение.

Участието си в утринния блок на Българска национална телевизия Паси стартира с къса анимация, пресъздаваща легендата за Хан Кубрат и неговите синове - " Съединението прави силата ".

Този завет бил настоящ през днешния ден освен за България, само че и за НАТО. Според него извеждането на Съединени американски щати от евроатлантическия съюз не е елементарна работа. " Не е като да излезеш от ЮНЕСКО или от Парижкото съглашение. Съединени американски щати са създатели на НАТО ", уточни Паси.

Той добави и друга причина в поддръжка на тезата си - " НАТО е голям бизнес за всички ".

Относно избора на изтребител Паси беше безапелационен, че новите ни самолети би трябвало да са Ф-16. Въпросът не бил какви самолети да купи България, а със коя страна желае да е сътрудник и да прави дълготрайна политика.

Паси не знаел за велики шведски генерали. Попита иронично и какъв брой пъти самолетите им взели участие в борба.

Коментарът си той приключи с цветна прилика за разликата сред Ф-16 и Грипен.

Представете си, че работа 112 разгласи търг за многоцелева машина - хем кола за спешна помощ, хем пожарна, хем полицейски автомобил. Идват американците с предложение - дават всичко, 3 в 1 - и патрулка, и пожарна, и кола за спешна помощ. Това коства 100 единици.

Идват и шведите и оферират цена от 70 единици, само че споделят: предлагаме ви автомобил, който е единствено кола за спешна помощ, само че няма дефибрилатор, ще би трябвало да си го закупите от американците.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР