На британците е казано да се подготвят за рязко падане

...
На британците е казано да се подготвят за рязко падане
Коментари Харесай

Сняг в Обединеното кралство: Британците са предупредени, че предстои замръзване от -10C, което ще го направи по-студено от Гренландия

На британците е казано да се приготвят за внезапно рухване на температурите до -10C, което ще направи елементи от Обединеното кралство по-студени от Гренландия идната седмица.

Издадени са предизвестия за уязвимите, защото облак от арктически въздух ще донесе сняг и ще провокира условия под нулата през идващите дни. Продължителният интервал на леден въздух настава от през днешния ден, сподели метеорологичната работа, като се чака живакът да падне. Прогнозата накара Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство да издаде кехлибарено равнище на предизвестие за простуда за здравето.

Снежна стихия може да удари Англия в границите на часове при започване на мразовита седмица, която към този момент е цялостна с мрачни предизвестия. Те влизат в действие от през днешния ден до четвъртък, породени от блок от арктически въздух, нахлуващ от север, който ще провокира жесток гърмеж с композиция от бурни ветрове и изобилен сняг, причиняващи безпорядък.

Старшият действен метеоролог Марко Петаня споделя, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР