На брифинг в парламента лидерът на Воля Веселин Марешки направи

...
На брифинг в парламента лидерът на Воля Веселин Марешки направи
Коментари Харесай

Веселин Марешки отговори на обвиненията на Валентин Златев

На брифинг в Народното събрание водачът на " Воля " Веселин Марешки направи " предсказване " , че Валентин Златев няма дълго време да е шеф на " Лукойл България ".
 
" Ще направя предсказване - по отношение на недоволството на Валентин Златев от държавни институции, че си правят работата и ги ревизират, по отношение на това, че г одини наред са правени милиарди обороти и не е плащан съвсем никакъв налог в България , мога да се обзаложа, че няма да е дълго времето, в което Валентин Златев ще бъде началник на тази компания ", съобщи Марешки.
 


" Имам информация, че в най-скоро време процесът по подаването и приемането на оставката на Златев като началник на компанията в България ще бъде дадена и призната ", добави той.

Вчера Златев сподели, че компании от Българската петролна и газова асоциация ще внесат тъжба в Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) по отношение на това, че двете компании на Марешки в бизнеса с горива са на загуб а. Според Златев това бил типичен дъмпинг .

Марешки разяснява, че през 2005 година всичките му съперници в аптечния бизне с са подали тъжба до Комисия за защита на конкуренцията против неговите компании , само че той е бил оневинен . Няма по какъв начин да давам отговор на всички нелепи изказвания, съобщи Марешки. По думите му за милиардите обороти на " Лукойл " са декларирани милиарди загуби в България .

" Къде са правораздавателните органи да видят коя е тази компания, която може да си разреши да работи на такива огромни загуби, къде е управлението на тази компания, с цел да изгони подобен несръчен началник ", попита той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР