На брифинг в БТА бе обявен стартът на подписката за

...
На брифинг в БТА бе обявен стартът на подписката за
Коментари Харесай

Обявиха старт на четвъртата подписка за референдум

На брифинг в Българска телеграфна агенция бе разгласен стартът на подписката за мир и суверинитет и невъвличане на страната във война. Целта е да се съберат 600 000 подписа до 10 юли.

Референдумът е проведен напълно от непартийни жители - зад него стоят Нешка Робева, космонавтът Георги Иванов, напусналият системата магистрат Румяна Ченалова, Валентин Вацов, икономистът от Българска академия на науките доцент Григор Сарийски и други. Припомняме, че Нешка Робева е член и на ИК на, проведен от Българска социалистическа партия.

Според основателите най-силното спокойно средство е референдумът , посредством който само могат да задължат по кротичък метод властта в България да не взима решения, които да ни ощетяват. Само това се явява най-мощният инструмент на народа - с референдума да се защищити България от война.

На 21 май в 39 града още веднъж е разгласен Поход за мир - шествие, което уредниците афишират за трети следващ път в последните месеци, като най-вече хора се събират в София - последния път към 400 - 500.
 Шествие за мир в цялата страна, с подписка за референдум в София
Шествие за мир в цялата страна, с подписка за референдум в София

Протестиращите при започване на демонстрацията наброяваха 500-600 души
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР