На брифинг на Пътна полиция бе съобщено какви са резултатите

...
На брифинг на Пътна полиция бе съобщено какви са резултатите
Коментари Харесай

КАТ стартира нова акция в цялата страна! Пешеходците - също на мушка

На брифинг на " Пътна полиция " бе обявено какви са резултатите от извършената полицейска интервенция против нарушителите на пътя през миналите дни.  

" От 11 до 14 юни бе извършена интервенция, бяха открити над 3000 нарушавания по целия Закон за придвижване по пътищата. Проверени са 7500 водачи – 26 са били извършители в спешната лента. При първо нарушаване – глобата е 3 месеца без брошура, 1000 лева, при наново – 4000 лева и 6 месеца без брошура.  

Над 50 водачи са открити, че са използвали алкохол, осъдени са с акт. Още 200 не са употребявали предпазен колан. 

Стана ясно още, че започва нова спецоперация от на следващия ден и завършва в неделя – задачата е запазване живота и здравето на лица до 18 година Тя ще е ориентирана и към водачи, които лишават преимущество, не съблюдават знаците и пешеходците, които пресичат погрешно. Забранено е и прескачане на преградите за придвижване.

Не се попречва излизането от страната при санкции. Ако не ги е платил в период, се лишава книжката. Само се връчват електронни фишове. Предоставяме им само опция на Граничен контролно-пропусквателен пункт да заплатят санкцията си, в случай че желаят, прецизираха от КАТ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР