На брифинг министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е

...
На брифинг министърът на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е
Коментари Харесай

Златните шезлонги в Слънчев бряг - техническа грешка, нов служител се объркал

На брифинг министърът на туризма Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard разяснява случая с туристката в Слънчев бряг, която преди седмица се оплака в обществените мрежи, че е платила 64 лв. за два чадъра и два шезлонга, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Проверката е открила техническа неточност и концесионерът е възстановил сумата на дамата, заяви Ангелкова.

Глобата за нарушаване на оповестените цени на чадъри и шезлонги е 50 000 лв.. Тя важи единствено за този сезон, тъй като единствено за този сезон важи мярката за цените на плажни такъми с смяната на закона. Те споделят, че техният чиновник, който е новоназначен, не е бил осведомен и се е объркал, по тази причина се е получила тази техническа неточност, за което се извиняват, съобщи министърът.

Проверяват скъпи чадъри в Слънчев бряг

Само един клиент е заплатил тази сума - при инспекцията всички други касови бележки посочваха 4 лв. за чадър и 4 лв. за шезлонг. Предупредили сме, че втори сходен случай няма да бъде позволен и санкцията ще бъде 50 000 лв., акцентира Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard.

Доколкото сме осведомени, никой не е таксувал шалтета, добави тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР