На брифинг лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че депутатите

...
На брифинг лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че депутатите
Коментари Харесай

Нинова: Няма да крепим кворума на такова мнозинство


На брифинг водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че депутатите от алената партия ще не престават да не се записват в Народното събрание и ще не престават с обиколките си из страната. "Няма да крепим кворума на такова болшинство ", изрично съобщи тя, съобщи Novini.bg.

По думите й, регистрация на червени депутати в зала ще има само, когато има гласувания за анулация на налога върху старите коли, анулация на екологичната такса за облекла втора ръка, увеличение на пенсиите посредством преизчисляването им, намаляването на заплатите на политиците и увеличение на помощите за деца.

„ Нямаме общи проекти с президента Румен Радев да смъкваме държавното управление “, разяснява още Нинова. Тя добави, че всеки би схванал Радев, в случай че се върне две години обратно и си напомни предизборните му речи и задължения. „ Това е най – поредният и порядъчен човек, който познавам и считам, че същинската оценка би трябвало да бъде давана на тази повърхност – заречен, издържал и извършил “, сподели Нинова.

На въпрос по кое време би трябвало да бъдат предварителни парламентарни избори, соцлидерката отговори, че Българска социалистическа партия упорства оставка на кабинета да има в този момент, а по кое време ще е самият избор, изясни тя, е написано в Конституцията. „ Българска социалистическа партия не се тормози от едни предварителни избори, желаеме ги, това е изходът от неустойчивостта, която е родена “, добави Корнелия Нинова.

На въпрос в действителност ли на Елена Йончева е дадена кола и водач, Нинова отговори, че това решение е взето поради активността, която реализира депутатката, а и тъй като неведнъж пътува сама дружно с детето си.

А по отношение на това дали Йончева е получила закани за живота си и по тази причина да ѝ отпусната колата, самата депутатка съобщи, че след няколко седмици ще излязат нескрито доста неща.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР