На борда на хеликоптера с баскетболиста Коби Брайънт, който се

...
На борда на хеликоптера с баскетболиста Коби Брайънт, който се
Коментари Харесай

Общо 8 души са загинали заедно с Коби Брайънт

На борда на хеликоптера с баскетболиста Коби Брайънт, който се разруши в Южна Калифорния, е имало девет души, като всички са починали, заяви шерифът на окръг Лос Анджелис Алекс Вилануева, съобщи БГНЕС.
По-рано градските управляващи на Калабасас, в чийто околности падна хеликоптера, потвърдиха гибелта на Брайънт и четирима други. NBC заяви по-късно, че дружно с Брайънт на борда е пътувала една от четирите му дъщери - 13-годишната Джана Мария. Смъртта на дъщерята на Брайънт беше доказана от кмета на Лос Анджелис Ерик Гарсети.
" Няма оживели. Има доказателства, че на борда е имало девет души - водач и осем пасажери. Има доста спекулации за починалите хора. Изключително несвоевременно е в този момент да се афишират имена, преди да завърши процедурата за различаване на телата ", сподели Вилануева на конференция.
Той не разкри детайлностите за злополуката на хеликоптера. Разследването на случая продължава.
Съболезнования за гибелта на великия баскетболист показаха доста политици и общественици, както и спортни организации. Сред тях са американският президент Доналд Тръмп, неговият предходник Барак Обама, Международният олимпийски комитет, Международната федерация по баскетбол и доста други.
Коби Бийн Брайънт беше американски професионален баскетболист, играл в НБА в продължение на 20 сезона за един и същи тим - Лос Анджелис Лейкърс. Участвал е в Мача на звездите 18 пъти. В листата на най-успешните баскетболисти в историята на НБА, Брайънт заема четвъртото място с 33643 точки.
Брайънт остави жена си Ванеса и три дъщери - Наталия, Бианка и новородената Капри. Той беше на 41 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР