На близо 47 години Весела Нейнски има зад гърба си

...
На близо 47 години Весела Нейнски има зад гърба си
Коментари Харесай

Брадърка крие аборт от Васил Петров, голямата й любов е Освалдо Риос

На близо 47 години Весела Нейнски има зад тила си доста разрушени връзки, само че единствено една същинска обич. Единственият мъж, който оперната певица в миналото е обичала, е латино идолът Освалдо Риос. Той е индивидът, който разрушава освен сърцето, само че и целия ѝ живот.

Весела среща Освалдо, когато е млада, красива и сполучлива. Тогава е единствено на 27 години. По това време е стройна хубавица с тегло 49 кг, по която въздишат не един и двама мъже в България. Баща ѝ е композиторът проф. Георги Костов, министър на културата в държавното управление на Жан Виденов, а майка ѝ - виолистката Мара Нейнска. Всичко в младата Весела вещае прелестно бъдеще. Тя има генезис, заслужен за завиждане, гений, хубост, връзки, разсъдък, маниери, изявява се и като певица, и като публицист в най-голямата по това време телевизия – националната. В Канал 1 прави репортажи за това, с което е откърмена – опера, балет, класическа музика, просвета. Срещата с Освалдо Риос обаче я повежда към дъното.  

Весела се среща с латино любовника, когато той е на върха на славата си. През 1998 година Риос идва в България и към него незабавно стартират да пърхат най-актуалните хубавици от това време. Впечатление обаче му прави точно младата певица, която по това време е дългокоса русокоска с букли, които могат очароват всеки. Тя се влюбва от пръв взор в звездата от " Касандра ". Весела прави изявление с Освалдо за малкия екран, а той я кани да остане при него, до момента в който е в България. Цяла седмица Нейнски не излиза от хотелската му стая. Избухналата обич й дава криле.

Оказва се обаче, че за звездата аферата с българката е била просто развлечение. След като напуща България, се среща с нея няколко пъти, след това я кани в дома си в Пуерто Рико. Известно време Весела живее там, среща се с двамата му братя, приказва се даже, че Освалдо ѝ поднесъл годежен пръстен, само че до женитба по този начин и не се стига. Ненадейно Весела се връща в България и до през днешния ден не е споделила тъкмо какво се е случило сред двамата, с цел да се разделят. Според познати на певицата, латино звездата в никакъв случай не е приемал съществено връзката с българката и, откакто ѝ се наситил, обяснил, че към този момент няма място в дома му. Тя обаче по този начин и не съумява да преживее любовното отчаяние. Напълнява, от стрес косата й стартира да капе. 

Малко измежду като къса с артиста, взема решение да смени името си. Вместо семейството Костова, която наследява от татко си – някогашен министър в държавното управление на Жан Виденов, стартира да се показва с моминското име на майка си – Нейнски. По това време шефка на новините в Българска национална телевизия е Мира Нейнска, която към момента е омъжена за Светлин Нейнски – втори братовчед на майката на Весела. По-късно двамата се развеждат и той се дами за някогашния външен министър Надежда Михайлова, която взима семейството му – Нейнски. В Българска национална телевизия шушукат, че Весела е сменила името си, с цел да обявява своята връзка с един от най-влиятелните хора в България и по този метод да провокира почитание към себе си. 

По подигравка на ориста обаче другата фамилия не ѝ носи нищо хубаво нито в персоналния живот, нито в кариерата. През 2000 година Весела губи работата си в утринния блок на Българска национална телевизия. Освен нея, в екипа има още една журналистка с афинитет към отразяване на събития в региона на операта и балета. Шефовете вземат решение да освободят от служба Нейнски, предпочитайки нейната съперничка. Момичето е надалеч непретенциозно от Весела и като знания, и като гений, и като генезис, даже като външен тип. Говори се, че са я предпочели точно тъй като не е изпъквала с нищо пред другите и по тази причина не ги е дразнела, написа " Уикенд ".  

Като певица Нейнски също не може да се похвали с особени достижения. Има доста изяви, само че никоя от тях не може да се похвали с необикновен триумф. Влиза в първия сезон на " ВИП Брадър " с вяра, че това ще ѝ донесе известност, само че не устоя на напрежението и напуща по лично предпочитание на 8-ия ден. Сега още веднъж е в шоуто, като малко след края му възнамерява концерт на една от известните софийски подиуми. Дали това ще бъде пробивът, на който се надява? Предстои да разберем. Факт е, че в предаването тя изрично отхвърля да пее, а Албена Вулева даже допусна, че няма никакви гласови дадености и се тормози истината да не лъсне пред феновете. 

Междувременно Освалдо Риос не стопира да поддържа контакт с Весела от разстояние, уж по другарски. Тя обаче приема редките прояви на внимание от негова страна като знак, че към момента не я е не запомнил и има шансове още веднъж да се съберат. Точно това ѝ пречи да построи постоянна връзка с различен мъж. Всеки път, когато се влюби, се появява Освалдо, с цел да ѝ напомни за себе си и да разбие възможностите ѝ да е щастлива с различен. До ден сегашен певицата твърди, че той е бил най-галантният мъж в живота ѝ, същински благородник, който е я глезил като принцеса. Няма да не помни по какъв начин й купува 1500 рози, с които застила пътя й на неин рожден ден. Тя застава на негова страна даже когато някогашни партньорки го упрекват, че ги малтретирал физически. " Не е допустимо! ", безапелационна е влюбената жена.  

Говори се, че през леглото ѝ са минали всевъзможни мъже. Сред дребното известни имена е на артиста Васил Петров. Връзката с него обаче от години е минало. Самата Весела е признавала, че даже е била бременна малко преди да навърши 40 години. Но губи бебето в края на третия месец от бременността. Тогава упреква фамозната доктор Мазнейкова в небрежност. Вместо да я попита по какъв начин е след шока, тя й задала въпроса: " Прощавай, детето, което помята, от Васил Петров ли беше? "   Разбитото си сърце и самотата Весела запълва с учене. Към образованието си от Музикалната академия в София прибавя дипломи по различна медицина, логика на психиката, психотерапия, научава се да работи и с внушаемост. Грижи се за болната си майка до гибелта ѝ, самата тя получава съществено здравословни проблеми, които няма по какъв начин да бъдат излекувани. Така и не среща мъж, с който да сътвори семейство. Оправя се мъчно финансово, а с цел да завоюва някой лев, още веднъж се включва в " Бит Брадър ". 

Говори се, че си направила профили в уеб сайтове за запознанства с вяра, че ще ѝ оказват помощ да избяга от самотата. Там описвала себе си като " жена, подготвена на опити ". Зодията ѝ Скорпион се смята за най-сексуалната и Весела евентуално в действителност не е по този начин скучна в леглото, колкото наподобява в диалозите с някои от съквартирантите в " Биг Брадър ", оплаквайки се от безкрайните си болежки. Проблемът обаче е, че доста рядко си разрешава да изяви своята чувствена страна. Разбитото преди 20 години сърце и многото разочарования са я трансформирали във постоянно оплакваща се жена на междинна възраст, която към този момент не има вяра, че може да бъде щастлива.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР