На бившия австралийски играч по крикет Майкъл Слейтър беше отказано

...
На бившия австралийски играч по крикет Майкъл Слейтър беше отказано
Коментари Харесай

Иконата на Ashes Майкъл Слейтър отказа освобождаване под гаранция, след като се твърди, че е биел и заплашвал да убие бившия си

На някогашния австралийски състезател по крикет Майкъл Слейтър беше отказано освобождение под гаранция, откакто се твърди, че е нахлул в къщата на някогашната си партньорка, биейки я и заплашвайки да я убие.

Слейтър се яви в магистратите на Маручидор, защото е изправен пред 19 обвинявания, свързани с закононарушения сред 5 декември 2023 година и 12 април тази година. Той се срина, до момента в който чиновниците на поправителните служби го върнаха назад в килията му, откакто му беше отказана гаранция.

Съдът разбра, че Слейтър има съществени психологични болести, които могат да доведат до „ импулсивно и неразумно “ държание. Неговият юрист Майкъл Робинсън сподели, че клиентът му може неотложно да отиде в рехабилитационен център в Нов Южен Уелс, само че гаранцията към момента е отказана.

Обвиненията, повдигнати на някогашния състезател на крикет, включват поредност от закононарушения за домашно принуждение, които включват " нелегално гонене или заплашване, навлизане в жилище с предумисъл през нощта, нормално напа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР