На базата на учреждения и обекти на Федералната служба за

...
На базата на учреждения и обекти на Федералната служба за
Коментари Харесай

Обикновен рашизъм - руският патент за нацизъм в 21-ви век |

На базата на институции и обекти на Федералната работа за изтърпяване на наказванията (ФСИН) в Русия се основават концентрационни лагери за украински военнопленници и за украински цивилен лица от окупираните от съветската войска региони в Украйна, които са били „ филтрирани “ като „ неблагонадеждни “.

Преоборудването се реализира за сметка на „ уплътняването на пандизчиите “ и „ свръхлимита “ за брой лица, изтърпяващи санкции в съответния обект. При безчовечен условия, без правото на самостоятелно спално място и при фрапантно нарушение на човешките права. Към момента са открити следните обекти на ФСИН, преоборудвани като концентрационни лагери за военнопленници и други жители на Украйна:

Следствен изолатор (СИЗО) в Новозибов, Брянска област : единствено за военнопленници, повече от 100 души;

СИЗО в Таганрог, Ростовска област : допуска се, че е обект за в началото „ пречистване “ на украински жители и военнослужещи;

СИЗО във Вязма, Смоленска област : всички съветски пандизчии са етапирани в други затвори и колонии и обектът се преоборудва за снемане на показания с потребление на физическо и психическо насилие;

Изпълнителна колония (ИК) в Зверево и ИК Каменск Шахтински, Брянска област, се употребяват единствено за украински жители. Поради „ свръхнаселеност “ арестуваните спят на три смени;

ИК в Комсомолски, Тулска област, е освободена единствено за военнопленници и има потенциал 100 души;

СИЗО в Москва , пренаселеността със арестувани е повече от 20%.

Владимир Осечкин акцентира че:

" Темата за концентрационните лагери за украинци ще отеква десетилетия напред в ориста на Русия. Десетки обекти на ФСИН сега се препрофилират рисково и се трансформират в концентрационни лагери.

Гражданите на Украйна, които са „ етапирани “ в тези лагери, са арестувани изцяло нелегално, без никакви съществени процесуални документи. Абсолютно ясно е, че те не са направили никакви закононарушения на територията на Русия. Специално е взето решение да бъдат изолирани в обекти на ФСИН в периметъра от 100-150 километра от Москва. Това разрешава в къси периоди да бъдат трансферирани в столицата.

Във връзка с 9 май отрядът със особено предопределение на ФСИН, който реализира защитата на военнопленниците, се планува да бъде употребен в два разновидността (наредено им е да носят със себе си и парадни униформи).

Според първия отрядът ще взе участие в пешия строй на парада в Москва по случай Деня на Победата. Вторият планува да съпровождат група от военнопленници (450–500 души), които да преминат през центъра на Москва след колоните на парада. Окончателното решение ще бъде оповестено в последния миг.

От позиция на политтехнологиите се цели възпроизвеждането на шествието на немски пленници в Москва след завършването на Курската борба през 1943 година (около 50 000 души).

Този апокалиптичен сюжет е безусловно логически във връзка с тактиката, която Путин е избрал да наложи в Украйна. Освен това в незабавен порядък на правоохранителните органи е подредено да събират и оформят материали за предстоящ „ Антитрибунал “. Ще се опитат да проведат вътре в Русия някакъв „ аналог на Нюрнбергския развой “. Прекрасно осъзнавайки, че съветски военнослужещи са направили всеобщи военни закононарушения в Украйна. И че следва крупно интернационално следствие и съд. За да прехванат самодейността и с цел да наложат личен дневен ред, тъй че най-малко във връзка с вътрешната „ публика “ да основат видимост за всеобщи закононарушения от украинска страна “, отбелязва Владимир Осечкин.

По данни от упълномощената от Върховната рада на Украйна по правата на индивида Людмила Денисова: „ Принудително изселените в така наречен Логанска национална република (ЛНР) жители на Украйна от окупираните територии са подложени на напън да одобряват поданство на ЛНР. В следствие част от тях се активизират за присъединяване в бойните дейности против Украйна.

Представители на окупационните управляващи организират с жителите „ профилактически беседи “, в които отказалите се да одобряват „ поданство на ЛНР “ се лишават от помощи в рубли, от помощи за храна, от здравна помощ и са подложени на други репресивни ограничения, включително депортиране в Русия. “

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР