На база дълбоки дискусии, обсъждахме баланс между икономическите и здравни

...
На база дълбоки дискусии, обсъждахме баланс между икономическите и здравни
Коментари Харесай

Лъчезар Борисов категоричен: На 21 декември всички бизнеси ще бъдат отворени 

На база дълбоки полемики, обсъждахме баланс сред икономическите и здравни ограничения. За да имаме здрава стопанска система ни би трябвало и здрав народ. Всички обекти, с изключение на моловете, ще работят. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия икономическият министър Лъчезар Борисов  Лъчезар Борисов Лъчезар Борисов е роден през 1978 година в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „ Константин.

Мярката ще е единствено за 3 седмици, а на 21 декември всички бизнеси ще са отворени, безапелационен бе министърът.

"Около 300-400 млн. лева най-малко трябват, с цел да компенсираме стопанската система през тези 3 седмици ", разкри Борисов.

"Има опция бизнесът да се компенсира с % от изгубени оборот. Ще се реши в идващите дни. Ще стъпим на данните от същия месец на предходната година ", добави министърът на стопанската система.

"Хората, които работят от у дома, пестят разноски ", разкри Лъчезар Борисов  Лъчезар Борисов Лъчезар Борисов е роден през 1978 година в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „ Константин.

"Не се чака смяна в бюджета на българите, които не са наранени от новите ограничения ", сподели още той.

Министърът разкри, че има над 2000 лекари, които са заболели от ковид, и не могат да вървят на работа. "Трябва да бъдем солидарни към тях ", добави Борисов.



24 лв. дневно са обезпечени за всички служащи на 8 часа, които се постанова да излязат в неплатен отпуск.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР