На Балканите се появяват нови миграционни маршрути, заяви австрийският министър

...
На Балканите се появяват нови миграционни маршрути, заяви австрийският министър
Коментари Харесай

Австрийски министър: Нови миграционни маршрути се появяват на Балканите

На Балканите се появяват нови миграционни направления, съобщи австрийският министър на защитата Ханс Петер Доскоцил в изявление за немския в. " Велт ", заяви ТАСС.

Румъния задържа лодки с десетки мигранти в Черно море

" По наши данни, напоследък на Балканите започнаха да се появяват нови направления ", сподели той, отбелязвайки, че това е станало откакто Унгария и Македония " доста ускориха ограниченията по защитата на външните граници на Европейски Съюз ". " Много бежанци се пробват да стигнат до Северна Европа през Словакия, като избират пътя през Румъния или България ", означи министърът.

Заради мигрантите популацията на Европа повишено с 1,5 млн. души през 2016-а

Доскоцил счита за належащо да се основат в африкански страни като Мали или Нигер центрове , в които ще бъдат обсъждани молбите за даване на леговище в европейските страни . Подобни центрове биха могли да бъдат охранявани от военни от страните членки на Европейски Съюз в съгласие с Организация на обединените нации.

Ангела Меркел желае нова политика за бежанците

Министърът напомни, че тази година в Австрия към този момент са пристигнали близо 20 хиляди нови мигранти, 12 хиляди от които са подали молби за леговище. По данни на австрийските управляващи към 8000 души, кандидатстващи за леговище в Австрия тази година, са пристигнали през Балканите, означи Доскоцил.
  По тематиката Иракски мигранти изчезнаха в Германия ден откакто бяха избавени от трафиканти Меркел и бежанците: Как се измъкна лидерката от политическата пропаст Меркел: Спорът в Европейски Съюз за разпределянето на бежанците скоро ще приключи
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР