На Балканите само заедно могат да ни забележат и обърнат

...
На Балканите само заедно могат да ни забележат и обърнат
Коментари Харесай

Бойко Борисов: На Балканите само заедно могат да ни забележат


На Балканите единствено дружно могат да ни виждат и извърнат внимание по този начин, както желаеме. Имаме исторически и религиозни разногласия, само че мирът ще ни направи строителна площадка, съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на „ Виенски стопански конгрес – София приказва ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Форумът се явява продължение на Срещата на върха ЕС-Западни Балкани, която в четвъртък събра в НДК водачи на 28-те членки на съюза и ръководителите от страните от района на една маса. Днес в НДК дойдоха министър председателят на Сърбия Ана Бърнабич, а македонският министър-председател Заев долетя назад в българската столица, откакто в Скопие посрещна английския си сътрудник Тереза Мей.

Подиграваха ми се, а в този момент всички огромни геостратегически играчи желаят да дойдат и да се включат в тематиката Западни Балкани, съобщи Борисов.

Не би трябвало да се конфронтираме с Турция и Русия, тъй като те са значими за Балканите, сподели още Борисов на форума. Те имат своето въздействие в района. Трябва да използваме техните мостове, сподели още Борисов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР