На България й трябва стабилност, правителство, което да се откроява

...
На България й трябва стабилност, правителство, което да се откроява
Коментари Харесай

Петкова: Градим интерконектора от 2015 г, не честно Петков да говори, че са го построили за 7 месеца

На България й би трябвало непоклатимост, държавно управление, което да се откроява със мощно водачество, трябват специалисти, които да изведат страната от рецесиите, в които тя е сложена във всяка една област от публичния живот. Това съобщи депутатът и някогашен министър на енергетиката от ГЕРБ Теменужка Петкова в „ Седмицата “ по Дарик радио.

Според нея в последните месеци сме очевидци на разграничителни линии, които са били сложени от държавното управление на „ Продължаваме промяната “. „ Тези младежи съумяха да приватизират етикета, че са борци с корупцията и всеки един, който не е склонен с тяхното мнение, незабавно е определян като представител на мафията, това е нездравословно и разделя обществото. На България и би трябвало да преодолее тези разграничителни линии “, счита тя.

„ Пред политическа партия ГЕРБ, въпросът за водача не стои. Винаги сме били откровени пред нашите гласоподаватели и българските жителите. ГЕРБ разполага с специалисти във всяка една област. Винаги сме имали доблестта да си признаем грешките и нашият водач е предприемал мълниеностни дейности да бъдат отстранявани “, съобщи още тя.

Петкова разяснява и въпроса, обвързван с интерконектора Гърция-България. „ Ние градим този план от края на 2015 година, като сме минали през всички условия на неговата реализация, обезпечили сме финансирането за този план, България е дала 110 милиона евро държавна гаранция, с цел да можем да осигурим аткрактивно финансиране за реализацията на този план. Не е почтено Петков да приказва, че те са го построили за 7 месеца. Проектът се строи октомври 2019 и трябваше да бъде подготвен декември 2021 година. Няма по какъв начин да бъде публикуван акт 15 и 16, откакто способени органи споделят, че има незавършено строителство. “
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР