„На България й трябва ефективна Европа, която да пази границите,

...
„На България й трябва ефективна Европа, която да пази границите,
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Да се отрича обединена Европа и да се връщаме назад към националните държави е грешно

„ На България й би трябвало ефикасна Европа, която да пази границите, да подсигурява нашата обществена сигурност, да покачва качеството на живот въз основа на европейската взаимност и не трябва да рискуване всичко това като разрешаваме да се води антиевропейска акция “, сподели пред шефове на учебни заведения, детски градини, учители, медицински служащи от учебни кабинети и читалищни дейци в Пещера вторият в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Ковачев.

„ Да се отхвърля обединена Европа и да се връщаме обратно към националните страни е неверно. Ако страните в Съюза не са дружно и не приложат на процедура българския принцип „ Съединението прави силата “, Европейски Съюз няма да е конкурентен на Съединени американски щати, Индия и Китай във все по-глобализиращата се международна стопанска система. На срещата бяха наранени още екологичното образование на децата и българските жители, несъразмерната приложимост на пластмасови опаковки, привличането и задържането на млади българи от общностите в Молдова и Украйна и пропорционалното и заслужено възнаграждение на учителския труд.

В тази връзка Андрей Ковачев осведоми читалищните дейци, учителите и шефовете за идната инвестиция на Европейски Съюз в размер на 72 млн.лв. за закупуване на 400 нови коли за спешна помощ и реновирането на 237 незабавни отделения в страната.

Броени дни преди 24 май Ковачев благодари на българските учители за техния неотклонен труд за това да има положителни и образовани български жители.

На срещата участваха още националният представител Десислава Костадинова, регионалният координатор на ГЕРБ Найден Шопов и кметът на община Пещера Николай Зайчев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР