На България в момента не ? трябват предсрочни избори, революции

...
На България в момента не ? трябват предсрочни избори, революции
Коментари Харесай

Антоанета Христова: Борисов отговаря на всеки, който почука на вратата му; БСП не са готови за власт

На България сега не? трябват предварителни избори, революции и политическа неустойчивост, счита политическият психолог.
„ От митингите в страната излиза наяве, че всеки град си има своите нерешени проблеми. Исканията бяха разнообразни - за по-чист въздух, за цената на водата, цените на горивата. А държавното управление може да употребява това, с цел да вземе ефикасни ограничения за излизане от тази обстановка “. Това съобщи пред Bulgaria on Air политическият психолог проф. Антоанета Христова.

Тя е безапелационна,  че майките на деца с увреждания към този момент имат съществени причини да се отдръпват, тъй като доста от настояванията им бяха задоволени. В това число – и оставката на вицепремиера Валери Симеонов.

„ Относно всички останали на улицата, които използваха като мотив Валери Симеонов, те също нямат този въпрос на дневен ред. Хората, които бяха извадени сценарийно на улицата, тъй като имаше и такива, демонстрираха спецификата на този митинг. Задавам си въпроса – до какво положително може да докара за ръководството тази проява? В неделя видяхме разнообразни претенции – в Русе стачкуват против мръсния въздух, в Банско и Разлог са против покачването на цената на водата. Протестът се трансформира в една социология, на която държавното управление може да стъпи “, съобщи анализаторката.

Проф. Христова обаясни, че всички съдружни ръководства страдат от спорове, а сега имаме съдружно ръководство с дребна коалиция.

„ Обединените патриоти събраха хора с надълбоко друга политическа ориентировка във връзка с външна политика. Всички страни, в които има обединения, страдат от сходни заболявания. Разликата е, че при другите партиите просто се разделят и крият вътрешните си проблеми, за разлика от България, където всичко се разисква в медиите. Бойко Борисов дава отговор на всеки, който е почукал на вратата му. В същото време виждаме, че най-голямата опозиционна партия Българска социалистическа партия не е подготвена да поеме властта. На България сега не? трябват предварителни избори, революции и политическа неустойчивост “, разяснява политическият психолог. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР