На австралийския милионер Травърс Бейнън може да завиди всеки мъж,

...
На австралийския милионер Травърс Бейнън може да завиди всеки мъж,
Коментари Харесай

Ето го най-мразения милионер!

На австралийския милионер Травърс Бейнън може да завиди всеки мъж, само че не поради първокласния му метод на живот или десетките секси девойки, с които е обкръжен, а поради обстоятелството, че брачната половинка му е необятно скроена и не му не разрешава нищо... даже в противен случай - съгласна е с всичко, написа английският вестник Daily Mail.



Тютюневият магнат и плейбой е именуван новия Хю Хефнър. Милионерът живее в първокласно имение със брачната половинка му Тайша и дузина други хубавици с съвременен външен тип.



Въпреки фамилното му състояние и ежедневните му полови актове с разнообразни дами, 27-годишната брачна половинка на милионера поддържа заниманията му и даже взе участие в тях.



"Ние сме доста щастливи в брака. Тя харесва моите занимания и сама по себе си взе участие в тях. Преди това ме ревнуваше поради дамите, само че след това се оправи с страстите си. Всичко, което се случва, единствено укрепва брака ни ", споделя Травърс.



Съпругата му знае какво място заема в живота на обичания си брачен партньор. В допълнение, дамата твърди, че с Травърс прекарват задоволително време сами.



Изглежда, че множеството хора могат единствено да мечтаят за живота на тютюневия магнат, само че даже и в този живот има минуси.

"В леглото ми има приблизително по четири девойки. Да правиш секс с една е едно, само че с четири - не е елементарно. Много постоянно не дремя задоволително ", споделя Травърс.



През уикенда десетки дами идват в имението на тютюневия магнат, с цел да се отдадат на любовни милувки с милионера и да прекарат една незабравима и занимателна нощ. Според Бейнън това е обичаният интервал на брачната половинка му.



На пръв взор наподобява, че Тайша се е уредила добре в живота: тя се дами за хубав мъж, живее в разкош, има деца — само че фамилията й не утвърждава милионера и в този момент роднините й не споделят с нея заради аморалния метод на живот на двойката.



"Родителите ми говореха неприятно за Травърс. Сега се веселя, че не поддържам връзка с тях и че децата ми нямат нищо общо с тях. Избрах Травърс и това беше вярното решение. С него желая да прекарам остатъка от живота си и да имам още деца ", прибавя тя.



Когато брачният партньор види напускащата партида девойки на прага на първокласното си имение, той се трансформира в образцов фамилен мъж и любящ татко.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР