На авиационното изложение Aero India в Бангалор, Lockheed Martin представи

...
На авиационното изложение Aero India в Бангалор, Lockheed Martin представи
Коментари Харесай

САЩ предлага на Индия нова модификация изтребител - F-21

На авиационното ревю Aero India в Бангалор, Lockheed Martin показа изтребителя F-16, който се предлага за индийските военно-въздушни сили. Новата трансформация на бойния аероплан е обозначена като F-21.

В рамките на крупния договор за 15 милиарда $ американската компания, при продобиване на поръчката анонсира, че изтребителят ще бъде създаван директно в азиатската страна.

По-рано предлагането на Lockheed Martin предвиждаше доставката на 114 бойни самолета F-16, които също да се строят в Индия. Сега компанията декларира, че новото предложение изцяло дава отговор на условията и потребностите на поръчителя.

" F-21 се отличава както от вътрешната страна, по този начин и извън ", съобщи вицепрезцидентът по тактиката и развиването на бизнеса на Lockheed Martin Aeronautics Вивек Лал.

Също по този начин, в известието на компанията се показва, че в случай че завоюва търга, самолетът ще създава в съдействие с Tata Advanced Systems.

Преди време Lockheed Martin анонсираха, че при продобиване на поръчката ще основат в Индия цех за произвеждане на F-16 освен за индийските Военновъздушни сили, само че и за други клиенти. Но през 2018-а от американската компания оповестиха, че производствениете линии за F-16 ще се трансферират от Форт Уърт в нов цех в Южна Каролина. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР