На астрологията можем да гледаме и като на карта на

...
На астрологията можем да гледаме и като на карта на
Коментари Харесай

За тези три зодии Годината на жълтото куче ще бъде страхотна

На астрологията можем да гледаме и като на карта на евентуалната сила. Ако успеем да се възползваме в вярното време, вярата, че тази сила може да зареди желанията ни, усилва вероятността за триумф.

Има някои знаци в зодиака, чиито капацитет за сполучлива година е доста по-висок, в сравнение с при други. Ако вашата зодия не е включена в този лист, това не значи, че идната 2018 ще бъде несполучлива или нещастна, написа struma.bg.

В никакъв случай. Просто капацитетът за триумф измежду тези 3 зодии е по-голям. А ето и кои са те.

Овен

Тази година дава обещание изцяло да трансформира живота на родените под този знак, в случай че са подготвени за провокациите, които слага. Трансформацията постоянно звучи отлично, само че не трябва да мислят, че няма да има потребност и те самите да вземат участие. Промените не могат да се правят без тяхно присъединяване.

Тази година Овните ще бъдат призовани към прочувствена промяна, защото се чака някои забравени сенки от килера да се покажат още веднъж – частите от предишното, които избират да не излизат нескрито.

Ако обаче са свършили нужната работа, най-вероятно към този момент са почнали да виждат резултатите. Докато вървят към самоусъвършенстване, представителите на тази зодия ще стартират да притеглят тези, които ще им оказват помощ да продължат да се изкачват.

Везни

Тази година дава обещание сладко облекчение от непредвидените бурни връзки и ще разреши на Везните (ако са в положение да извършват задачата) най-сетне да реализират известна непоклатимост в себе си.

Тази година подготвя към по-задълбочено превръщане кън душeвността.

Ако съумеят да преминат тестванията и стигнат до края, ще се трансфорат в собствен личен сътрудник, който към този момент не се нуждае да желае от другите това, което може самичък да си обезпечи.

Тогава Везните ще могат да основат здрава и хармонична връзка.

Скорпион

През тази година родените под този знак може да разширят по-осезателно своя светоглед, защото се чака смяна в самостоятелния им метод към живота.

Някои от рестриктивните мерки, на които в миналото Скорпионите са считали, че са подвластни, ще им се сторят като илюзии. Тази година може да улесни напъните им за личностно израстване.

От друга страна, ще открият, че разширението на личните граници може да ги заблуди и в последна сметка да изгубят визия по какъв начин да продължат напред.

Но в случай че са търпеливи, към края на годината ще открият, че единствено като се ангажират с персонален напредък, ще намерят всички отговори, от които се нуждаят, и това, което могат да реализират, ще ги изненада.
тагове зодии 2018 година любов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР