На Арена Симитли в Симитли ще се проведе благотворителен турнир,

...
На Арена Симитли в Симитли ще се проведе благотворителен турнир,
Коментари Харесай

Благотворителен турнир в помощ на Емилчо организират в Симитли

На " Арена Симитли " в Симитли ще се организира благотворителен шампионат, който ще има за цел да събере средства за лекуването на дребния Емилчо. 

" Нека помогнем на дребния Емилчо! Той е на девет години и е с диагноза спастична церебрална парализа. След последната интервенция в турска клиника, той към този момент върви независимо, само че за жалост битката му не стопира до тук. Необходима е още една интервенция, а след нея дълги месеци на рехабилитация. Сумата, която е нужна е непостижима за фамилията и за това се обръщаме към всички Вас. Вярваме, че дружно можем да помогнем на Емилчо, да има пълноценно детство и да сбъдне фантазията си, един ден да стане футболист. На 23.04.2023 година /неделя/ от 10:00 часа на стадиона в град Симитли ще се организира благотворителен футболен шампионат под надпис " Заедно за Емилчо ", написаха уредниците на събитието.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР