На арабската цивилизация днес дължим редица постижения в сферите на

...
На арабската цивилизация днес дължим редица постижения в сферите на
Коментари Харесай

Каква жена си според арабския хороскоп

На арабската цивилизация през днешния ден изискуем редица достижения в сферите на науката и културата. В далечното минало животът на арабите в доста връзки бил доста по-напредничав от живота на европейците. Арабските учени съдействали извънредно доста за развиването на писмеността, математиката, астрономията, географията, правото, религията и медицината. Арабите изработвали комплицирани принадлежности за установяване местоположението на корабите в морето посредством наблюдаване на звездите. Всъщност арабите постоянно са се интересували от астрономия. Звездите те употребявани и за навигация в пустинята, а луната контролира ислямския календар и през днешния ден.

След като завладели източните провинции на Римската империя, те възприели доста от концепциите на Древна Гърция и Рим. Откритието на теориите на Птолемей и Хипаркус довели до нова придирчивост към знанието и проучването. Това се е подтикнало и от връзката с Индия и индийската математика. Цифровите знаци 1, 2, 3, 4 и така нататък и десетичната бройна система, започваща от нула – която е била непозната за гърците и римляните, както и алгебрата и синусовата функционалност в тригонометрията, другите пет тригонометрични функционалности – всичко това са арабски открития. Тези нововъведения са довели до невиждана акуратност в арабската астрономия.

Знаците в арабския хороскоп, които представяме на вниманието ви, са основани на другите бойни оръжия. И може би неслучайно. Все отново приказваме за дами, нали? Подобно на оръжието, дамата попаднала един път в ръцете на добре подготвен и заслужен за нея мъж, се трансформира дружно с него в една мощна и здрава сплав, която никой не може да унищожи. ;)

Кама (21 март - 20 април) / Овен

Жената - кама, наричана още кинжал, е красиво и изискано творение с остриета и от двете страни, употребявани за пробождане и отбрана. Сами се досещате, че си имате работа с много рискова жена, откъдето и да я погледнете. Тези дами обичат финеса и деликатното отношение към себе си. Когато сте покрай такава специфична личност, постоянно имайте едно мислено. Бъдете внимателни и постоянно пипайте нежно, с цел да не ви заболи смъртоносно от пронизващите ѝ остриета. По природа дамите - ками са буйни и заради това внимавайте да не надделеят страстите пред разсъдъка. Проявете внимание и угриженост към тях, издигнете ги на фундамент и ги обожавайте. Само тогава ще бъдат щастливи.

Боздуган (21 април - 21 май) / Телец

Жената - боздуган е жива сексапил за всеки мъж. Тя е една от най-специалните и харизматични дами в арабския зодиак. Тази жена излъчва непоклатимост, за каквато единствено можете да си мечтаете. Тя е мощна, уверена и състрадателна. Жената - боздуган няма да остави никой, в никакъв случай и по никакъв метод в неволя. Тя е нежна и грижовна. Има изрично мнение по множеството въпроси и то мъчно би се трансформирало. Това е част от силата на характера ѝ. Но внимавайте, колкото и спокойна да ви наподобява на пръв взор дамата - боздуган може да изригне както в никакъв случай до момента. Способна е да се възпламенява постепенно, само че несъмнено и може да избухне ненадейно. Тя се стреми към баланс в живота. Обича природата и не желае нищо повече от това да живее в удобна и цветна конюнктура.

Топуз (22 май - 21 юни) / Близнаци

Тази желязна лейди може да ви побърка с чара си, само че и с непостоянството и възбуждаща полуда, която крие в себе си. Жената - токмак е извънредно умна и постоянно си тежи на мястото. Известна е със своята витална природа, характер и предпочитание да живее живота си на макс всеки ден. Жената - токмак е занимателна, изобретателна, великодушна, самостоятелна, спонтанна и побеждаваща. Докоснеш ли се един път до нея, оставаш вечно покосен от силата на чара ѝ.

Касапски нож (22 юни - 22 юли) / Рак

Един от най-хубавите избори за всеки мъж. Жената – касапски нож е комфортна, нежна и вярна. Тя държи на фамилията, приятелите и дома си повече, в сравнение с някой въобще може да си показа. Ако успееш един път да я спечелиш и тя реши да показа живота си с теб, можеш да бъдеш сигурен, че тя ще прави всичко по силите си, с цел да защитаватеб и фамилията си от всички рискове.

Сабя (23 юли - 23 август) / Лъв

Жената - сабя е същинска класика в жанра на любовните изукства. Тя е жанр и класа в едно. Фина, грациозна и величествена. Където и да се появи, осанката ѝ работи като магнит. Всички погледи се насочват към нея, омагьосани от нейния неудържим сексапил и харизматичен сексапил. Веднъж попаднала в ръцете на умел мъж, заслужил доверието ѝ, дамата - сабя се трансформира в негова мощ и ентусиазъм, в негова вярна закрилница до гроб.

Нож (24 август - 23 септември) / Дева

Жената нож е олицетворение на изяществото и женствеността. Тя е практична, премерена и тактична. Винаги знае какво желае и по какъв начин да го реализира. Обича чистотата и подредбата. Три неща могат най-вече да я вбесят – хаосът, несправедливостта и когато е гладна. Тогава в действителност е по-добре да стоите далеко, с цел да не почувствате върху себе си пронизващото острие на нейния яд.

Верига (24 септември - 23 октомври) / Везни

Ще я познаете по изключителната женственост и грациозност. Нейните очи са като на сърна, срамежлива е и сдържана.В същото време може да бъде извънредно завладяваща. Тя е любопитна и желае да знае какво вършиме в съвсем всеки момент от всекидневието си, когато не сте до нея. За сметка на това пък е доста грижовна и виновна. Тя цялата е пристрастеност и съблазън. Тези очарователни дами обожават флирта, тъй че в случай че сте влюбен в дама от тази зодия, не е добре да сте доста ревностен.

Кинжал (24 октомври - 22 ноември) / Скорпион

Неслучайно дамата - кинжал може да бъде наречена и кама. Също като нея тя има острие от двете страни, което пронизва на секундата, в случай че някой направи грешката да я разгневи. Тя е дива и неспокойта, по тази причина бъдете бдителни и внимателни, до момента в който се намирате в нейната компания. Макар и по-примитивна в някои връзки, нейните дълбоки инстинкти е невероятно да се задържат под надзор. Страстна и смела, и доста лоялна към мъжа, който обича, тя е извънреден другар и несклоняем зложелател.

Лък (23 ноември - 21 декември) / Стрелец

Жената-лък е въодушевен странник, която като се изключи че обожава разказите за забавни, още повече обича да ги навестява. Тя е гръмогласна, сладкодумна, харизматична и чистосърдечна. Каквото си науми, реализира го, каквото ѝ да ѝ коства това. Идеалистична е и самостоятелна. Обича външния свят и има ненаситна жадност за знания. Не се разкривайте пред нея като отворена книга. колкото по-загадъчен сте в нейните очи, толкоз по-голям ще е ползата ѝ към вас. Жената-лък не обича да се концентрира изключително доста върху страстите си. Това обаче не значи, че не е подготвена на всичко за персоналното си благополучие и любовта.

Копие (22 декември - 20 януари) / Козирог

Жената-копие е целеустремена, взискателна и непоклатима в решенията си. Обича да се постанова, даже когато бърка. Приключенският ѝ дух е кадърен да я води и на най-рискованото пътешестие. Ако един мъж реши да се обвърже с жена от тази зодия, би трябвало да знае, че тя наподобява много по-уравновесена и постоянна, в сравнение с е в действителност. Със своето държание тя е в положение да ви убеди, че е твърда като копие и нищо не би могло да я извади от равновесие. Истината обаче е, че тя непрекъснато мени настроенията си. Жената -копие мъчно се отпуска в сантиментална конюнктура. Зад хладното ѝ държание се крие мощно физическо предпочитание, което надали може да бъде задоволено ей по този начин.

Прашка (21 януари - 18 февруари) / Водолей

Жената-прашка се откроява от останалите дами с острия си разум и разсъдък. Тя е магнетична, нежна и удивително занимателна. Има извънредно развито възприятие за правдивост и етичност. Сред качествата, които вършат жената-прашка незаменима са експедитивност, устойчивост, еластичност, сръчност. Жената-прашка знае какво желае от живота. Прицели ли се един път в задачата си, тя улучва центъра с точността на умел войник. И го прави най-много с помощта на ловкия си разум и интелигентост.

Брадва (19 февруари - 20 март) / Риби

Жената - секира е неповторима държанка. Нейната обич се стоварва върху вас като гръм от ясно небе. Кокото и нежна да е обаче на пръв погглед, в нея се крие свръхчувствителност, за каквато и не подозирате. Целеустремена и целенасочена, тя постоянно реализира, каквото си е наумила. Тази жена е състрадателна и милостива, постоянно обаче изпитва потребност от зареждане с сила от природата. Разходките в планините и гористите местности я ободряват и въодушевяват. Активна е и обожава да спортува. Обича уюта и е подготвена на всичко за щастието на фамилията си. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР