На американския президент Доналд Тръмп е била предложена среща с

...
На американския президент Доналд Тръмп е била предложена среща с
Коментари Харесай

Предложили на Тръмп среща с Путин още през 2015-а

На американския президент Доналд Тръмп е била препоръчана среща с съветския президент Владимир Путин през юли 2015 година, месец откакто той разгласи, че ще се кандидатира за президент за изборите през 2016 година, оповестява американският в. " Вашингтон поуст ", базирайки се на имейл, който е получил.

Имейлът показвал, че английският музикален продуцент Роб Голдстоун е поканил Тръмп в Москва , с цел да участва на рожден ден на бащата на един от неговите клиенти.

 Разпитаха Тръмп-младши за Русия, отказал да дава отговор
Разпитаха Тръмп-младши за Русия, отказал да дава отговор

Разговарял с съветски юрист

Междувременно, откакто Тръмп отказал поканата , Голдстоун твърдял, че би могъл да провежда среща сред него и Путин . Няма обаче индикации, че Тръмп или някой от неговия избирателен щаб е приел предлагането.

Голдстоун попадна под светлината на прожекторите това лято, когато беше разкрито, че е предложил да посредничи за среща сред най-големия наследник на Тръмп, Доналд Тръмп-младши, и съветски юрист, който се твърди, че е имал дискредитиращ материал ( " нечистотия " ) за Хилари Клинтън по време на президентската предизборна акция през 2016 година

След като Тръмп-младши приел предлагането, Голдстоун провел среща през юли 2016 година в " Тръмп тауър " сред Тръмп-младши и Наталия Веселницкая, която се твърди, че имала връзки с съветското държавно управление . Въпреки това Тръмп-младши отхвърли да е влизал в скришен сговор с задгранични държавни управления по време на предизборната акция през 2016 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР