На американския актьор Кевин Спейси ще бъдат предявени нови седем

...
На американския актьор Кевин Спейси ще бъдат предявени нови седем
Коментари Харесай

Нови 7 обвинения за сексуално насилие за Кевин Спейси във Великобритания

На американския артист Кевин Спейси ще бъдат предявени нови седем обвинявания за полови закононарушения, осъществени против един мъж, предадоха Асошиейтед прес и Агенция Франс Прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Британската кралска прокуратура съобщи, че шест от обвиняванията против някогашната звезда от " Къща от карти " са свързани със полово принуждение, а едно е за замесване на човек в полова интензивност без неговото единодушие.

Те се отнасят за произшествия, станали в интервала сред 2001 година и 2004 година

Прокуратурата е одобрила обвиняванията, откакто е разгледала " доказателствата, събрани от столичната полиция в хода на следствието ", сподели Розмари Ейнсли, началник на отдела за специфични закононарушения в прокуратурата.

При явяването си пред съда през юли 63-годишният Спейси отхвърли обвиняванията в полово принуждение над трима мъже, за които се твърди, че са осъществени преди повече от десетилетие.

Съдия Марк Уол дефинира датата 6 юни 2023 година за начало на процеса и сподели, че той ще продължи сред три и четири седмици.

Кевин Спейси е притежател на две награди " Оскар " - за поддържаща роля във кино лентата " Обичайните обвинени " от 1995 година и за основната роля в " Американски прелести " от 1999 година Кариерата му обаче пострада доста, откакто повече от 20 мъже го упрекнаха в полови похищения. Нетфликс го изхвърли от сериала " Къща от карти ", а Кристофър Плъмър го размени в ролята на Пол Гети във " Всичките пари на света " седмици преди плануваната премиера на продукцията.

От 2003 година до 2015 година Спейси беше живописен шеф на лондонския спектакъл " Олд Вик ".

Американският артист, който има адреси и в Лондон, беше пуснат под гаранция и му беше разрешено да се върне в Съединени американски щати след авансово чуване през лятото. И в родината си той бе изправен пред съд по обвинявания в полови закононарушения. Преди по-малко от месец правосъдни заседатели в Ню Йорк отхвърлиха изказванията на артиста Антъни Рап против Кевин Спейси.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР