На 96 е извън абсолютно всеки стереотип за остаряването, а

...
На 96 е извън абсолютно всеки стереотип за остаряването, а
Коментари Харесай

Микс на макс! В дома на Айрис Апфел

На 96 е отвън безусловно всеки стандарт за остаряването, а животът й и работата й като фешън и интериорен дизайнер я правят една от огромните икони на стила на времето ни. Домът й в Ню Йорк е отражение на нейното ексцентрично и динамично чувство за модата. Уникално място, което просто би трябвало да се види!

Тристайният апартамент на Айрис се намира на Парк авеню в Манхатън. Премества се в него през 1978 г. заедно със брачна половинка си Карл. Времето си прекарват сред Ню Йорк и Палм Бийч.

„ Ако си почтен със себе си и до момента в който не имитираш някого, ще намериш своя натурален жанр. Аз несъмнено се обличам и украсявам в един и същи дух. ”

За модата и интериорите са свързани и постоянно са били израз на нейния усет и хармония. Обзавела е жилището с неща, които обича. Винаги споделя, че се облича както й харесва и че е подредила дома си както й харесва – без въздействия от други и без да се взима прекомерно насериозно.

За нея хуморът е доста значим и по тази причина в къщата й скъпи предмети на изкуството си съжителстват щастливо с такива вид „ куче-касичка ”. Това е едно от нещата, които я отличават – майсторка е навръх миксирането на скъпи и доста скъпи couture неща с такива, които открива през годините на пазарчетата за вехтории.

„ А тайната на благополучен дом?
Щастливи жители! ”
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР