На 94-годишна възраст почина иранецът, известен като най-мръсния човек в

...
На 94-годишна възраст почина иранецът, известен като най-мръсния човек в
Коментари Харесай

Почина най-мръсният човек на света

На 94-годишна възраст умря иранецът, прочут като най-мръсния човек в света , заяви Франс прес като се базира на държавните медии в Иран.

Самотникът Аму Хаджи, който не се е благ повече от половин век - за последно през 1954 година, е умрял в неделя в село Деджга в южната провинция Фарс, съобщи организация ИРНА, представени от offnews.bg.

Хаджи е избягвал да се къпе, тъй като се страхувал " да не се разболее ", цитира организацията локален чиновник. А когато брадата му стане прекомерно дълга я " реже " благодарение на огъня.

Но " за първи път преди няколко месеца съселяните му са го завели в банята, с цел да се измие ". Според ирански медии през 2013 година за живота му е сниман къс документален филм, озаглавен " Странният живот на Аму Хаджи ".

Човекът е изцяло черен, обичаната му храна е " разлагащо месо от дивеч " и пуши птичи изпражнения. Нарича ги удоволствия, предоставяни единствено на тези, които имат смелостта да се откажат от хигиената.

Какво може да подтикне мъжа да живее по този начин? Според осведомени мъжът се е вглъбил в себе си след прекарана сериозна контузия.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР