На 9 януари 2023 г. американският консервативен сайт Фронт Пейдж“

...
На 9 януари 2023 г. американският консервативен сайт Фронт Пейдж“
Коментари Харесай

Владимир Овчинский: Америка, която откраднаха от американците

На 9 януари 2023 година американският закостенял уебсайт „ Фронт Пейдж “ разгласява публикацията „ Превратът, за който в никакъв случай по този начин и не разбрахме “, която формулира въпросите, които тревожат доста американци, по недопечен и прям метод. И освен тях.

Това са въпросите:

„ Какво се случи с границата на Съединени американски щати? Къде са? Кой ги изтри? Защо и по какъв начин 5 милиона души са влезнали незаконно у нас? Конгресът скрито ли е отменил нашите имиграционни закони? Президентът Джо Байдън издаде ли изпълнителна заповед, позволяваща на непознати жители да минават границата и да обитават в Съединените щати, както пожелаят?

От кого би трябвало да се върнат парите? Кой настоя, че колкото повече долари печата федералното държавно управление, толкоз повече разцвет ще последва? Кога Америка одобри нулеви лихвени проценти? Защо считаме, че дългът от 30 трилиона $ няма огромно значение?

Кога изцяло запалимият, на ниска цена и леснодостъпен природен газ се трансформира в еквивалент на мръсни въглища? Как скъпият природен газ, който задоволи желанието на Америка за енергийна самодостатъчност, понижено замърсяване и налично електричество, съвсем за една нощ се трансформира в неприятно гориво, чийто рандеман е война против природата? Кои законодатели, какви закони и какви гласове на народа са оповестили развиването на природния газ и тръбопроводите надали не за незаконни?

Не е ли срещу федералния закон завладяването на домовете на съдиите от Върховния съд, митингите и заплашването на членовете на семейството им в опит да се повлияе на техните решения? Как тогава, безнаказано, хулигани обкръжиха домовете на съдиите Брет Кавано, Самуел Алито, Ейми Кони Барет, Нийл Горсуч, Джон Робъртс и Кларънс Томас, които след решението на съда за абортите? Как може тези тълпи толкоз елементарно да издраскат къщите на нашите съдии с надписи „ Долу “?

Откога американците сътвориха държавно министерство на истината? И по чие разпореждане ФБР ангажира частни новинарски издания да цензурират истории, които не харесват, и писатели, от които се опасява?

Как се събудихме една заран с новите способи за импийчмънт на президента по телефона? С това, че ръководителят на Камарата на представителите раздра обръщението за положението на Съюза по националната телевизия? Забраната на членове на Конгреса да служат в избраните от тях комисии на Конгреса?

Кога взехме решение, че ФБР има право да саботира акцията на претендент, който не харесва? Законно ли е един претендент за президент ненадейно да наеме някогашен задграничен разузнавач, с цел да саботира акцията на противника си?

Приет ли е някакъв щатски или федерален закон, допускащ на биологични мъже да вземат участие в женски спортове? Конгресът одобри подобен закон? Върховният съд подсигурява ли, че мъжките студенти по биологични науки могат да се къпят в съблекалните на фитнеса с биологични дами?

Кога държавното управление одобри закон, лишаващ американците от независимост по време на пандемия? Откога в Америка здравните чиновници могат просто да прекратят договорите за наем или да разгласят прекъсване на заплащанията по заем? Как може да стане нелегално за фамилни магазини да продават цветя или обувки по време на блокирането, само че не и за огромните вериги супермаркети?

Откога хората взеха решение, че 70 % от гласоподавателите няма да гласоподават в деня на изборите? Дали тази революционна смяна беше предмет на народен спор, разгорещена сесия на Конгреса или гласовете на десетки държавни законодателни органи?

Какво се случи с резултатите от изборната нощ? След като американците сътвориха повече електронни бюлетини и компютъризирано броене на гласовете, за какво лиши толкоз време преброяването на гласовете?

Кога една нация внезапно реши, че кражбата не е закононарушение и нападението не е закононарушение? Как крадците могат да си тръгнат с чували с крадени артикули, без да изпитват от закона?

Имало ли е в миналото народен спор за ужасяващото бягство от Афганистан? Кой го е възнамерявал и за какво?

Какво се случи с в миналото имащото цялостно доверие ФБР? Защо, съвсем за една нощ, неговите шефове взеха решение да заблудят Конгреса, да заблудят съдиите с изфабрикувани истории от подправени досиета и подправени правосъдни разпоредби? Приел ли е Конгресът закон, допускащ на нашите федерални водачи във ФБР или Централно разузнавателно управление на САЩ да лъжат безнаказано под клетва?

Кой предефинира нашите въоръжени сили и с чие единодушие? Кой сподели, че нашият ръководител на Съвета на началник-щабовете може да се обади на китайския си сътрудник болшевик и да го предизвести, че американският президент сякаш е неустойчив? Винаги ли пенсионираните генерали са наричали своя главнокомандващ нацист, Мусолини, покровител на Аушвиц?

Питали ли са американците дали техните университети могат да дискриминират техните синове и дъщери въз основа на тяхната раса? Как стана физически рисково да казваш истината в кампуса? Чия беше концепцията да се рестартират расовата сегрегация и предразсъдъците под формата на „ тематични къщи “, „ безвредни места “ и „ многообразие “? Как се случи в Америка?

Как вирусът анулира конституцията? Локдауните лишиха ли ни от здравия разсъдък? Или това е национално провокирана нервност, която е разпалила груповата ни полуда?

Започваме ли да се разсънваме от кошмара на страна, която към този момент не признаваме, и от прелом, за който по този начин и не сме разбрали. "

***

Списъкът с такива въпроси може да бъде доста повишен. Но и те са задоволителни, с цел да разберем, че с Америка в действителност се случва нещо, меко казано, необичайно. И че зад тези промени стоят избрани сили, които трансформират една страна, която се гордееше със своята правна непоклатимост, в страна на правния безпорядък.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР