На 9 януари 2018 г., в изпълнение на съдебна поръчка

...
На 9 януари 2018 г., в изпълнение на съдебна поръчка
Коментари Харесай

Случва Се Сега! Спецчасти Нахлуват В Централата На Много Известна Телевизия В София! За Шок На Всичко Живо Арестуваха

На 9 януари 2018 година, в осъществяване на правосъдна поръчка от Република Кипър, следователи от отдел „ Следствен “ на прокуратурата са направили претърсвания в София и Петрич. Те са иззели близо 140 сървъра, употребявани за противозаконната активност.

80 от сървърите са открити в столицата в две особено оборудвани пространства, наети от гръцки жител, пребиваващ в България. Установено е, че машините са и негова благосъстоятелност. Останалите са открити на 4 адреса в Петрич, където също са били конфигурирани в наети от гръцки жители пространства.

По време на профилираната интервенция в Петрич е арестуван за 24 часа един от притежателите на голямата част от сървърите и доведен в София за разпит. Разпитани са още 13 лица, осъществени са и голям брой разпознавания.

Събраните доказателства сочат, че посредством конфискуваните сървъри телевизионни стратегии са били транслирани нелегално към клиенти в Кипър, Холандия и България най-малко от края на май 2017 година

Всички материални и други доказателства ще бъдат изпратени на правосъдните органи в Кипър, където се води досъдебното произвеждане по случая, прецизираха от прокуратурата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР