На 9-ти февруари около 11:15 часа, на пътя от Добрич

...
На 9-ти февруари около 11:15 часа, на пътя от Добрич
Коментари Харесай

Автобус и лека кола се удариха на пътя Добрич-Варна. Пострадаха две жени от автобуса

На 9-ти февруари към 11:15 часа, на пътя от Добрич за Варна, е зародил пътен случай. Водачът на рейс «Мерцедес» М.М. на 67 години от Добрич, заради неспазване на задоволителна отдалеченост, застига и блъска лек автомобил «Нисан», намаляващ скоростта за завой наляво в посока с. Новаково. Вследствие на случая са потърпевши две дами, пътуващи в рейса – на 32 година от Тервел и на 32 година от Добрич, които са получили контузни пострадвания, прегледани са и освободени за домашно лекуване без заплаха за живота.

Същия ден към 16:50 часа, на пътя Варна – Девня, на отбивката за с. Страшимирово, е станало друга злополука. Водачът на лека кола «Волво» С.К. (24 г.) от с.
Страшимирово, при осъществяване на завой наляво, не пропуща и блъска лек автомобил. «Рено», движещ се по път с преимущество. Вследствие на случая 23-годишен мъж, пътуващ във втория автомобил, получава фрактура на лъчева кост, травма на ръка и
разтърсване на мозъка, като е настанен за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха
за живота.

Пострадали са също и двамата водачи, които са получили контузни пострадвания, прегледани са и освободени за домашно лекуване без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР