На 9 септември 800 доброволци взеха участие в осмото издание

...
На 9 септември 800 доброволци взеха участие в осмото издание
Коментари Харесай

Стотици доброволци ремонтираха училището за деца с увреден слух в София

На 9 септември 800 доброволци взеха присъединяване в осмото издание на самодейността „ TELUS Ден на поддръжка “ в България. Тя е част от световната доброволческа акция на TELUS International, която към този момент 11 години, сплотява над 31 000 участници от всички страни, в които компанията оперира.
За втора поредна година TELUS International Europe провежда доброволческата активност и финансира ремонта в учебното заведение за деца с повреден слух „ Проф. доктор Дечо Денев “ в София.
В продължение на свършеното предходната година, през днешния ден над 800 чиновници на компанията, другари и възпитаници от учебното заведение, сглобиха нови мебели, боядисаха стените в учебното заведение и общежитията, засадиха дръвчета, окосиха тревните площи и почистиха региона. Допълнително бяха сменени 98-те кревати в учебното общежитие, 21 порти и подовите настилки. Специална част от плана бе цялостното реновиране на три игротеки. В преобразяването на учебното заведение компанията влага 120 000 лева
Събитието се реализира в партньорство с фондация „ Заслушай се “ и има за съществена цел да усъвършенства материалната база, давайки на децата по-добри условия на живот и обучение.
" Днес, ние не просто обновяваме учебно заведение, ние построяваме красиво място, където децата със слухови увреждания могат да изживеят едно по-щастливо бъдеще и да имат същите благоприятни условия, както всеки различен. Освен това споделяме нашето обръщение към обществото, че всички можем и би трябвало да създадем повече ", сподели Джефри Пюрит, президент и основен изпълнителен шеф на TELUS International.
„ Миналата година поставихме основите на един по-добър живот за учениците от ССУ „ Проф. доктор Дечо Денев “. Сега сме тук, с цел да надградим и да довършим започнатото. Когато виждаш смисъла в това, което правиш, и най-тежката работа ти се отдава с лекост! Това е резултатът „ предай нататък “. Смисълът на нашите старания е в усмивките на повече от 500 деца, които ще намерят едно по-добро място за обучение и развиване “, сподели пред доброволците Ксавие Марсенак, президент на TELUS International Europe.
Официални посетители на събитието бяха Кристофър Дуган, консултант в Канадското посолство, Благовеста Борчева, специалист в дирекция приобщаващо обучение Министерството на образованието и науката, Радиона Никова от Държавната организация за протекция на детето и Ашод Дерандонян, създател и ръководител от фондация „ Заслушай се “.
TELUS International Europe започва „ TELUS Ден на поддръжка “ в България през 2013 година Като част от самодейността до момента, компанията е вложила в обновяването на учебното заведение за деца със зрителни увреждания " Луи Брайл " в София и ремонт на комплекса за обществени услуги за деца и фамилии в Пловдив. От 2016 година всички доброволци работят за възобновяване на две от трите български учебни заведения за деца с повреден слух - " Проф. доктор Дечо Денев " в София и " Проф. доктор Стоян Белинов " в Пловдив.
За петте години, през които тази самодейност се организира, TELUS International Europe влага над 500 000 лева, подобрявайки средата за над 1000 деца в България.

TELUS International Europe е водещ снабдител на услуги в областта на BPO и ITO, който от 2004 година насам дава висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 5400 чиновници на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), както и Манчестър и Канок (Великобритания). Компанията дава новаторско обслужване на клиенти по целия свят на повече от 35 езика. TELUS International Europe е горделив член на фамилията на TELUS International.
TELUS International е световен снабдител на аутсорсинг на бизнес процеси и ИТ с близо 28 000 чиновници в целия свят, в това число в Канада, Съединените щати, Европа, Централна Америка, Филипините и Англия. С повече от 200 милиона връзки с клиенти, обслужвани годишно посредством телефон, имейл, чат и обществени медии в региона на бързо разрастващите се технологии, финансовите услуги, промишленостите, свързани с онлайн игри, туризъм и здравни услуги, TELUS International дава новаторско обслужване, като слага клиента постоянно преди всичко посредством силата на екипната работа, комбинативното мислене и корпоративна просвета. Фирмата обслужва клиенти на повече от 35 езика. TELUS International е световна дъщерна компания на TELUS, водеща канадска телекомуникационна компания с над 10 милиарда щатски $ годишни доходи и 12,8 милиона връзки с клиенти. Научете повече на: telusinternational.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР