На 9 октомври излизат мемоарите на един от най-влиятелните съвременни

...
На 9 октомври излизат мемоарите на един от най-влиятелните съвременни
Коментари Харесай

Излиза Моят път към себе си - мемоарите на един от най-влиятелните съвременни мислители - Ървин Ялом

На 9 октомври излизат записките на един от най-влиятелните модерни мислители – Ървин Ялом.
Световнопризнат академик, почитан психотерапевт и бестселъров създател, Ървин Ялом се подрежда измежду най-влиятелните модерни мислители. В актуалната си автобиография той самоуверено разкрива себе си пред читателите, влизайки в ролята на обект на личните си проучвания.
Дете на съветски евреи имигранти, Ървин Ялом израства в безпаричен квартал на Вашингтон. Решен да се измъкне от ограничаващата го среда, той насочва цялата си сила в фантазията си да стане доктор. Книгата наблюдава невероятната му професионална кариера – от годините в Станфорд и проучването на другите подходи в психотерапията до изработването на лична методика. Авторът преглежда връзките си с хората, които са го построили като персона, и споделя за срещите си с Виктор Франкъл, Роло Мей, Карл Роджърс и други Освен това той открехва вратата към най-съкровените кътчета на душата си и ни позволява в персоналния си живот, в който централно място заемат брачната половинка му – Франсис, и трите им деца.
Преплитайки историите на най-запомнящите се пациенти със спомените си за другарства, обич и разочарования, книгата ни разрешава да опознаем Ървин Ялом като персона и да оценим уместно големия му принос към психотерапията.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР