На 9 май - Ден на Европа и един месец

...
На 9 май - Ден на Европа и един месец
Коментари Харесай

bTV с нова дигитална поредица за изборите за Европейски парламент - „Да разберем Европа“

На 9 май - Ден на Европа и един месец преди европейските избори, bTV започва нова цифрова видео поредност „ Да разберем Европа “.

Проектът е обвързван с идния избор за Европейски парламент и ще показа забавни обстоятелства и потребна информация за Европейския съюз и европейската общественост, на младежите в България (18-35 г.)

Авторският състав на „ Да разберем Европа “ включва интернационалният редактор на bTV Новините Яна Бързакова и уеб редакторите на btvnovinite.bg.

Чрез поредицата потребителите ще научат всичко за европейската история и общите полезности, по какъв начин се основава законодателството в Европа и каква е ролята на Европейския парламент във връзка с европейските политики и качеството на живот на младежите.

„ Поредицата „ Да разберем Европа “ е нещо като „ превод “ на комплицираните европейски процеси, които наподобяват за доста млади българи неразбираеми и отдалечени. С забавни обстоятелства и потребна информация ще разбираем по какъв начин работи обединена Европа и по какъв начин решенията, взети на европейско равнище, трансформират всеки ден живота на всеки един от нас “, споделя Яна Бързакова.

Видеоклиповете в поредицата „ Да разберем Европа “ ще бъдат оповестени два пъти седмично от 9 май до 9 юни в специфична подсекция на уеб страницата btvnovinite.bg, както и в обществените мрежи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР