На 9 март т. г. около 14.00 ч. в Първо

...
На 9 март т. г. около 14.00 ч. в Първо
Коментари Харесай

Трима младежи пребиха руснак в Бургас, защото дал път на пешеходка

На 9 март т. година към 14.00 ч. в Първо Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи - Бургас е получено известие за побой, нанесен над 54-годишен съветски жител, сбъднат на кръстовището на бургаските улици „ Гурко “ и „ Оборище “. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас, представени от " Фокус " и Нова тв. Установено е, че час по-рано дълготрайно пребиваващия в Бургас руснак, движейки се с лек автомобил „ Хонда Джаз “, с бургаска регистрация по улица „ Демокрация “ и завивайки по улица „ Гурко “, спрял с цел да даде преимущество на пресичаща по пешеходната пътека жена.

Движещият се зад него лек автомобил почнал да му свири, само че руснакът траял по улица „ Гурко “, като завил и спрял на „ Оборище “. От задния автомобил слезли трима младежи, които влезнали в спречкване с 54 годишния мъж. Той се опитал да им изясни, че спрял с цел да даде път на пешеходката, само че младежите му нанесли няколко удара в региона на лицето. В резултат на побоя на руснака е избит горен зъб. След осъществяване на престъпното действие младежите се качили в автомобила си и избягали.

В резултат на бързите полицейски дейности, подхванати след приемане на сигнала за случая в Първо Районно ръководство – Бургас, самоличността на причинителите на побоя е открита и те са арестувани. Констатирано е, че това са един 22-годишен и двама 25-годишни престъпно проявени мъже от Бургас. По случая в Първо Районно ръководство - Бургас е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР