На 9 март гости в Нови хоризонти с Лили бяха

...
На 9 март гости в Нови хоризонти с Лили бяха
Коментари Харесай

В „Нови хоризонти с Лили” гостуваха Любослав Димитров и Лари Бийл

На 9 март посетители в „ Нови хоризонти с Лили ” бяха Любослав Димитров – сътрудник в програмата Мentor the Young и Лари Бийл – финансист от Калифорния.

В първата част на предаването, Любослав Димитров показа програмата Мentor the Young, която дава гратис образование за младежи на възраст от 18 до 25 години, като ги свързва с самостоятелен наставник. Той означи, че интерес не липсва откъм участници и ментори. Организират се нетуъркинг събития, а за младежите, които изпълнят всички предизвикателство, има и награди. Може да се кандидатства когато и да е, като програмата продължава 3 месеца. За край, гостът означи какъв брой е значимо младежите да се научат на „ меки ” умения и по какъв начин да презентират концепциите си пред бъдещи вложители.



Лари Бийл

Във втората част на предаването, от Съединени американски щати по Скайп се включи американския финансист Лари Бийл. Той показа материал на тематика „ Съкращенията могат да доведат до благоприятни условия! ”. Става въпрос за огромните чистки, които Биг Тех направи през последната година. Това дава обаче и благоприятни условия уволнените чиновници да стартират личен бизнес. Наблюдава се растеж на записванията за присъединяване в акселераторски стратегии. Американският финансист даде образци от историята, когато по време на криза са се родили някои започващи компании, които са трансформирали света - Гугъл, Airbnb и WhatsApp.

Като музикален декор в предаването, звучаха осъществявания на кънтри-певеца Рони Дън от албума, носещ неговото име.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР