На 9 март 2020 г. италианската актриса Орнела Мути празнува

...
На 9 март 2020 г. италианската актриса Орнела Мути празнува
Коментари Харесай

Орнела Мути на 65: неизвестни факти от живота й и любовта й с Челентано

На 9 март 2020 година италианската актриса Орнела Мути чества 65-ия си рожден ден. В чест на празника 24СМИ събра забавни обстоятелства от креативния и персонален живот на звездата.

Израстване и разголване

След като бащата на Орнела Мути умира, фамилията й живее доста оскъдно и не може да си разреши доста. Ето за какво още от 13-годишна възраст момичето стартира скрито да се снима като модел. Тя взе участие в актови фотосесии, с цел да помогне на майка си да устоя фамилията. Когато истината е разкрита, Мути едвам не е изгонена от учебно заведение, само че то влиза в ситуацията на фамилията и потулва абсурда. В същото време Орнела споделя на майка си, че въобще не се смущава от тялото си и е по-добре да театралничи в мъжки списания, в сравнение с да краде.

Случай, изменящ ориста й

Интересното е, че бъдещата кино звезда въобще не се е интересувала от креативна кариера. Тя попада в киното инцидентно, като просто е придружавала сестра си на кастинг. Тогава Клавдия не е съумяла да влезе във кино лентата “Най-красивата жена ”, само че Франческа (истинското име на Орнела Мути) се е харесала на режисьора.

Псевдоним

Мнозина знаят, че Орнела Мути не е същинското име на звездата, а просто псевдоним. Самата актриса признава, че преди този момент е имала неприятно отношение към този „ прякор “, само че скоро трансформирала мнението си, защото това й донесло шанс и триумф. В същото време в елементарния си живот Мути избира да бъде наричана с същинското си име и рядко дава отговор на псевдонима.

Феновете на кино лентата „ Укротяването на опърничавата “ са измъчвани от въпроса – имало ли е сантиментална връзка сред Адриано Челентано и Орнела Мути в реалност? Оказва се, че да. Самата актриса призна това в изявление. Малко след излизането на кино лентата звездата се развежда с втория си брачен партньор и се появяват клюки, че това е поради Челентано. Оказва се, че повода е друга, само че въпреки всичко Мути се надявала Адриано да последва нейния образец и да изостави жена си. Той обаче прави избор в интерес на последната.

Полиглот

Орнела Мути може да се смята за същински полиглот. Факт е, че с изключение на родния италиански, актрисата владее добре немски, испански, френски и британски език. Освен това звездата учи съветски език. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР